Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 28/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 28/10

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Σας λείπει η αντικειμενικότητα προκειμένου να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Οι διαθέσεις της στιγμής δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος, ώστε να επιτύχετε στους στόχους και τα σχέδιά σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα έξοδα υπερβαίνουν τα έσοδα και αυτό σας αναστατώνει. Βάλτε τα κάτω και σκεφθείτε, μήπως αγοράζετε περισσότερα απ’ όσα σας είναι απαραίτητα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Η επικοινωνία με άτομα του περιβάλλοντός σας επηρεάζεται σημαντικά, καθώς οι απόψεις σας βασίζονται στα προσωπικά σας συμπεράσματα τα οποία δεν είναι πάντα τα σωστά.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Μια γυναίκα, του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, πιθανότατα η μητέρα, θα ανταποκριθεί στο αίτημά σας για συμβουλές και συναισθηματικές κινήσεις αγάπης και θαλπωρής.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Μην αφήσετε το πάθος σας να γίνει κτητικότητα και ζήλια. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με γυναίκες του περιβάλλοντός σας. Αν η επιθυμία σας να γίνετε γονείς είναι έντονη, δεν θα βρείτε καλύτερη μέρα για να βάλετε μπρος.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ιώσεις και κρυολογήματα, ασθένειες που χρονίζουν, έρχονται να σας θυμίσουν ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο εντονότερα με τις ανάγκες του οργανισμού σας. Άγχος από τα εργασιακά προβλήματα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Η ανάγκη σας για συντροφικότητα, δημιουργεί εξαρτήσεις και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητα από το σύντροφό σας. Για να το ενισχύσετε αυτό, υποχρεώνετε το σύντροφο να συμμετέχει ακόμα και στις αποφάσεις που δεν τον αφορούν.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Οι σκέψεις σας είναι σκοτεινές, ανεξιχνίαστες και σας επηρεάζουν αρνητικά. Αν δεν απασχοληθείτε με κάτι πρακτικό θα προβληματιστείτε πολύ σήμερα. Καλύτερα να αποφύγετε να αποφασίσετε για σοβαρά ζητήματα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Η καθημερινή ρουτίνα έχει γίνει φορτίο δυσβάσταχτο και δεν αφήνει τον αυθορμητισμό σας να απελευθερωθεί. Είστε αναγκασμένοι να «φοράτε» ένα επιτηδευμένο ύφος, κάτι που σας καταπιέζει.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Κοινωνική καταξίωση και επαγγελματική αναγνώριση, σας φέρνει να νιώθετε ισότιμοι με τα άτομα κύρους. Μην σας πιάσει όμως η αλαζονεία, γιατί οι συνέπειες δεν είναι σίγουρο ότι θα σας αρέσουν.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ο φόβος σας να μην μείνετε μόνοι, σας οδηγεί να αναζητάτε διαρκώς τη συντροφιά φύλων και γνωστών. Μέσα από τις παρέες προκύπτουν σημαντικές γνωριμίες όμως, κυρίως θηλυκού γένους, χρήσιμες σε όλα τα επίπεδα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Απομονώνεστε για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές αποφάσεις. Εν θερμώ, μπορεί οι επιλογές σας να είναι λανθασμένες, με άγνωστες συνέπειες.