Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 27/8

 

Τα ζώδια για σήμερα 27/8

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Περιορισμένη η έκφρασή σας, πεσμένα τα ενεργειακά σας αποθέματα, είτε λόγω κούρασης, είτε λόγω άλλων αιτίων. Κάποιοι από εσάς θα βαλθείτε να ασχοληθείτε με τα υδραυλικά του σπιτιού, κυρίως με το αποχετευτικό σύστημα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που αναστατώνει τις αισθήσεις σας, σας αποσυντονίζει, από τη δουλειά σας, από το κυνήγι της επιτυχίας και σας υποχρεώνει να το σκέφτεστε όλη μέρα. Αν πρόκειται να ρισκάρετε μια σταθερή σχέση, μην κουνιέστε καθόλου. Αν όχι, απολαύστε τον έρωτα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Η εμφάνιση μικροενοχλήσεων υγείας, ίσως σας φοβίσει λίγο. Ωστόσο δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε σοβαρά, αν επισκεφθείτε το γιατρό σας και ακολουθήσετε κατά γράμμα τις συμβουλές του. Μια αναστάτωση στον επαγγελματικό χώρο, ίσως σας επηρεάσει.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας έρχεται να αναστατώσει την, κατά τα άλλα, ήρεμη καθημερινότητά σας. Προβληματίζεστε αν θα ενδώσετε έτσι απλά, ή θα πρέπει να το σκεφτείτε διπλά και τριπλά; Τα άστρα λένε, ότι μπορείτε, συνειδητά, να ενδώσετε άνευ όρων.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Όμορφες στιγμές στο σπίτι με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας ανθρώπους, θα περάσετε σήμερα, αναπολώντας τις παλιές καλές μέρες. Έντονος ο συναισθηματισμός σας, αλλά και οι επικοινωνίες σας, με ή άνευ, της χρήσης της τεχνολογίας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ένα ταξίδι, ή μια μετακίνηση, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μιας υπόθεσης που σας απασχολεί και σας αγχώνει σε σημείο που να έχετε χάσει τον ύπνο σας. Αγχολυτικό ρόλο όμως, θα παίξουν και κάποια πρόσωπα που διατίθενται να σας βοηθήσουν.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Οικονομικά σκαμπανεβάσματα, κυρίως από δικούς σας κακούς χειρισμούς, θα αναστατώσουν τη μέρα σας και θα σας δημιουργήσουν ιδιαίτερο στρες. Τα πράγματα χειροτερεύουν από έκτακτα έξοδα που μπορεί να κάνετε για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, ή οικιακών συσκευών.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Παρ’ όλο που δεν θέλετε να δείχνετε τα συναισθήματά σας, σήμερα θα αναγκαστείτε, ίσως γιατί το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, για να ενδώσει στις προτάσεις σας, πρέπει να του δείξετε τι αισθάνεστε. Ξαφνικές αλλαγές στη διάθεση, μπορεί να σας χαλάσουν το κέφι.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και μια κυκλοθυμία που δεν είστε συνηθισμένοι να έχετε, ίσως σας καταβάλουν. Η διάθεσή σας πεσμένη, η ενεργητικότητά σας αρκετά μειωμένη, ίσως δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνετε για να αλλάξει η κατάσταση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Δεν είστε και πολύ εντάξει στις φιλίες σας. Μια τάση απομόνωσης, σας υποχρεώνει να «εξαφανίζεστε» απ’ το προσκήνιο, και να κλείνεστε στον εαυτό σας. Προσέξτε όμως, γιατί αν δεν συνέρθετε γρήγορα, ίσως χάσετε πρόσωπα που θα λυπηθείτε αν χάσετε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ξαφνικά θα αναγνωρισθούν τα προσόντα σας, ξαφνικά θα ανταμειφθείτε για τη δουλειά σας, ξαφνικά θα έρθει η χαρά και η ικανοποίηση. Επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Μπορείτε τώρα να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Δεν θα διστάσετε να πείτε και ψέματα ακόμα, προκειμένου να αποφύγετε τις υποχρεώσεις σας. Αυτό μπορεί να έχει συνέπειες, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε οικονομικό, ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. Μην αναβάλετε υποθέσεις που απαιτούν άμεση επίλυση.