Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 27/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 27/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Υποχρεώσεις που παραμελήσετε έρχονται στην επιφάνεια πιεστικά και δημιουργούν παρεξηγήσεις χωρίς λόγο. Στα επαγγελματικά, τακτοποιείτε άμεσα εκκρεμότητες που τρέχουν. Έντονες συναισθηματικές στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αλλάζετε στάση σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Απορρίπτεται ενέργειες που σας εκθέτουν στον κίνδυνο της στασιμότητας και των επιστροφών. Στα επαγγελματικά, αποκτάτε φήμη και ακούτε λόγια επιβράβευσης. Κάνετε παρελθόν τα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενθουσιάζεστε απότομα από απρόσμενο φλερτ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μικρά εμπόδια δημιουργούν αναστάτωση χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες. Στα επαγγελματικά, μπαίνετε σε περίοδο χαλαρών υποχρεώσεων χωρίς αμφισβητήσεις. Αποφάσεις υπομονής, στήριξης και πίστης από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αμοιβαία έλξη και έκφραση τρυφερότητας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με δικές σας πρωτοβουλίες θα ισορροπήσετε τις προσωπικές επαφές. Στα επαγγελματικά, οργανώνεται και δρομολογείται επιτυχημένα νέες συνεργασίες. Ευνοϊκές συνθήκες για να βελτιώσετε την επαφή με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, λειτουργείτε ενστικτωδώς και ακούτε τη διαίσθηση σας.

 

ΛΕΩΝ: Συζητήσεις που σας βάζουν σε σκέψεις για τους σκοπούς συγγενικών προσώπων. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε συμφωνίες που προέρχονται από συστάσεις. Σκέφτεστε εγωκεντρικά αγνοώντας τις ανάγκες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες επιθυμίες κυριεύουν το μυαλό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προγραμματισμένα ραντεβού προκαλούν ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, με αποφασιστικότητα και τόλμη περνάτε σε αλλαγές. Σκέψεις απαισιόδοξες δημιουργούν ένα μεγάλο τείχος με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κοντινό πρόσωπό σας προσεγγίζει ερωτικά.

 

ΖΥΓΌΣ: Ημέρα επιβράβευσης των επιθυμιών και των σκοπών σας. Στα επαγγελματικά, επικεντρώνεστε στην επιτυχία για τις μελλοντικές συνεργασίες. Είστε ιδιαίτερα δοτικοί και δεκτικοί απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή νέα σχέση με όμορφη προσέγγιση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με το μυαλό στις υποχρεώσεις και στην ενεργοποίηση σχεδίων. Στα επαγγελματικά, κίνδυνος αποδιοργάνωσης λόγω έκτακτων γεγονότων από ανεπαρκές συνεργασίες. Αντιλαμβάνεστε τα προβλήματα και τα προλαμβάνεται με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απολαμβάνετε ένα νέο έρωτα χωρίς όρια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξαφνικά γεγονότα δημιουργούν την αίσθηση της αισιοδοξίας και αποβάλλουν το άγχος. Στα επαγγελματικά, εύνοια στις νέες συνεργασίες ή στο νέο ξεκίνημα. Σκέψεις για αναθέρμανση και αναζωογόνηση της σχέσης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δεν αντιστέκεστε στο άνοιγμα από ακατάλληλο πρόσωπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίσματα σε πρόσωπα και καταστάσεις που βαραίνουν την ψυχολογία σας. Στα επαγγελματικά, προοδευτικές κινήσεις εφέδρων νέους τρόπους εξέλιξης. Ευκαιρίες για νέες καλύτερες διαδρομές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποφύγετε τον ενθουσιασμό σε νέα γνωριμία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλάζετε τρόπο σκέψης και προσεγγίσεις σε ότι σας προβληματίζει. Στα επαγγελματικά, βοηθάτε και συμπαραστέκεστε σε σημαντικούς συνεργάτες. Ειλικρινής συζήτησης ξεκαθαρίζουν το τοπίο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απομακρύνεστε από πρόσωπα που δεν εμπιστεύεστε.

 

ΙΧΘΎΣ: Με όμορφες στιγμές οικογενειακές και μη συνεχίζεται η μέρα. Στα επαγγελματικά, αντιδράτε με σύνεση σε προκλήσεις πριν ξεφύγει ο έλεγχος. Χαλαρώνετε τις αντιδράσεις σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέο ξεκίνημα με πρόσωπο του παρελθόντος.