Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 27/10

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 27/10

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Η ημέρα δεν ενδείκνυται για λήψη σοβαρών αποφάσεων, κυρίως σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά. Λειτουργείτε εν θερμώ και οι επιλογές σας μπορεί να είναι λανθασμένες. Από αύριο τονώνεται η αυτοπεποίθηση και επανέρχεστε.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Θα εκμυστηρευτείτε τα προβλήματά σας κυρίως σε γυναικεία πρόσωπα, στην αναζήτησή σας για συμβουλές και υποστήριξη. Ωστόσο, θα έχετε και την τάση να νιώθετε εξαρτημένοι από τις επιθυμίες και τις αποφάσεις των άλλων.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Νιώθετε την ανάγκη να απελευθερώσετε τον αυθορμητισμό σας και να αφήσετε κάθε επιτηδευμένο ύφος στην άκρη. Αυτό επεκτείνεται και στην επαγγελματική σας δράση, όπου κάθε αποτυχία, συνεπάγεται, απογοήτευση.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ένα χειμαρρώδες αίσθημα απελευθέρωσης σας κάνει να τολμήσετε να ονειρευτείτε αλλά και να εκφραστείτε δημιουργικά. Θα θελήσετε να ταξιδέψετε, και να επιδιώξετε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Οι ασυνήθιστες σκέψεις και συναισθήματα σας ρίχνουν τη διάθεση και γίνεστε εσωστρεφείς. Υπαρξιακές αναζητήσεις σας κρατούν στο περιθώριο της δράσης. Ίσως αν απασχολήσετε το μυαλό σας με πρακτικά  θέματα, να βοηθήσει.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Όλο το συναισθηματικό βάρος των αισθηματικών σχέσεων και των επαγγελματικών συνεργασιών, βγαίνει στην επιφάνεια και φορτίζει την ανασφάλειά σας, για τη δουλειά αλλά και τη ζήλια σας μέσα στις σχέσεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Συναισθηματική φόρτιση για θέματα υγείας ή εργασίας, πάει παρέα με ένα υποτονικό ανοσοποιητικό. Ευαισθησία στις ιώσεις, στα κρυολογήματα. Η ανάγκη να μεριμνήσετε για την υγεία σας είναι επιτακτική.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Οι πλανητικές επιρροές σήμερα, σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε με τα θέματα των παιδιών σας, αν είστε γονείς, αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Έντονη η επιθυμία απόκτησης παιδιού.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Θα αναζητήσετε τη συντροφιά, αλλά και τις συμβουλές ανθρώπων του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Οι γυναίκες της οικογένειας παίζουν σημαντικό ρόλο στη λήψη των προσωπικών σας αποφάσεων.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Οι απόψεις αλλά και η επιρροή των γυναικών συγγενών σας θα παίξουν μεγάλο ρόλο στις περαιτέρω εξελίξεις των θεμάτων σας. Να αποφύγετε σήμερα να βασιστείτε στην κρίση σας γιατί δεν λειτουργεί ορθά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ξοδεύετε περισσότερα απ’ όσο πρέπει και όχι σύμφωνα με τις πραγματικές και πρακτικές σας ανάγκες. Αν συνεχίσετε έτσι, σύντομα θα έχετε πρόβλημα. Καλό είναι να αποφύγετε, κάθε είδους, οικονομική επένδυση.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Θέλετε απεγνωσμένα να σας προσέξουν και κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας γι αυτό. Δυστυχώς, λειτουργείτε με το συναίσθημα και τη διάθεση της στιγμής, χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες.