Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 26/8

 

Τα ζώδια για σήμερα 26/8

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

 Η ανανέωση του επαγγελματικού  σας τεχνολογικού εξοπλισμού, θα κάνει τη δουλειά σας πιο αποδοτική και τη ζωή σας πιο εύκολη. Πολλά κέρδη από τύχη, αλλά και από τα αποτελέσματα των υπηρεσιών που, μέχρι τώρα έχετε προσφέρει.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Οι λύσεις στα προβλήματά σας έρχονται αβίαστα και εύκολα. Κυρίως όμως από το πουθενά και χωρίς να το περιμένετε. Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν από τα επαγγελματικά και οικονομικά σας, χωρίς να πηγαίνουν πίσω.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ευκαιρίες για κέρδη σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις, από όποιον τομέα κι αν παρουσιάζονται. Επιλέξτε σωστά τους ανθρώπους που θα συνεργαστείτε. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα, θα φέρει καλά αποτελέσματα. Ένα ταξίδι, ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ενισχυμένος ο οικονομικός τομέας παρά τα έξοδα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ανεβάσετε τη «στάθμη» του κομποδέματός σας. Καλή υγεία, ζωτικότητα και ενέργεια. Προβλήματα που σας ταλαιπώρησαν τώρα υποχωρούν ή και, θεραπεύονται.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Προκλητικοί στη συμπεριφορά σας, κυρίως απέναντι στο οικογενειακό σας περιβάλλον και στους ανθρώπους που σας αγαπούν. Είναι αλήθεια ότι αισθάνεστε καταπιεσμένοι από τις υποχρεώσεις. Αυτό όμως, δεν δικαιολογεί την ανάρμοστη συμπεριφορά σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Λύνονται προβλήματα γραφειοκρατίας και συναλλαγών με το δημόσιο. Εξαιρετικές γνωριμίες με άτομα κύρους που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα σε πολλές περιπτώσεις. Καλότυχοι και αισιόδοξοι, έχετε πάρει ανοδική πορεία στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Το συναισθηματικό πάρε-δώσε, καλά κρατεί και ο έρωτας συνεχίζει να σας κυνηγά. Οι πειρασμοί είναι πολλοί και προέρχονται από κάθε κοινωνική εκδήλωση. Σήμερα, μια παλιά φιλία, μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

 Αναπτύσσεστε ταχύτατα, τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μαθαίνετε γρήγορα από τα λάθη σας και βελτιώνετε το κοινωνικό σας προφίλ. Οι δημόσιες σχέσεις είναι το φόρτε σας, όχι μόνο για σήμερα. Οικονομικές ευκαιρίες μπροστά σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Μια συζήτηση με έναν άνθρωπο σε θέση κλειδί, μπορεί να δώσει λύσεις σε επαγγελματικούς σας προβληματισμούς. Κάποιοι ανώτεροί σας, αναγνωρίζοντας την αξία σας, σας ανταμείβουν όχι μόνο οικονομικά αλλά και με τιμητικές διακρίσεις.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Εξακολουθείτε να μην βάζετε μυαλό και να εκμεταλλεύεστε τους πάντες για να ωφεληθείτε. Να γνωρίζετε ότι όλα εδώ πληρώνονται και πολύ σύντομα σας έρχεται ο λογαριασμός. Οι συνεργάτες, έχουν θέματα μαζί σας. Κάντε κάτι πριν είναι αργά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Οικονομικό κέρδος, μη αναμενόμενο, σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Αισθάνεστε ότι θέλετε να ανεξαρτητοποιηθείτε από μία καθημερινότητα που σας «πνίγει». Ε, καλοκαιράκι είναι, μπορείτε και να πάτε διακοπές. Προσοχή στα ατυχήματα λόγω βιασύνης.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Οι προοπτικές είναι ανοιχτές, και το μέλλον πολλά υποσχόμενο. Αν αποφασίσετε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να κάνετε κάτι για να βελτιώσετε τόσο τις συνθήκες ζωής σας, όσο και τον εσωτερικό σας κόσμο, τα πράγματα θα εξελιχθούν, εξαιρετικά.