Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 26/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 26/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Κινήσεις απαλλαγμένες από το άγχος και με ευχάριστη διάθεση. Στα επαγγελματικά, ευχάριστο κλίμα και αυξημένη παραγωγικότητα. Ευνοϊκές συνθήκες να χτίσετε το μέλλον με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κινείστε μεθοδικά για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες για να αποκτήσετε ξανά τον έλεγχο.  Στα επαγγελματικά, βάζετε βάσεις για την επιθυμητή αναγνώριση που περιμένετε. Δύσκολες αποφάσεις οριστικοποιούνται με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκφράζεστε με τρόπο πού απογοητεύεται το πρόσωπο που ενδιαφέρεται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναθεωρείται ιδέες και μοιράζεστε σκέψεις για νέο ξεκίνημα. Στα επαγγελματικά, με προσωπικές ενέργειες αποφεύγετε ανώδυνες παρεξηγήσεις. Ακολουθείτε τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με όπλο την εξωστρέφεια σας γοητεύεται το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λεκτικές διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα σας στεναχωρούν. Στα επαγγελματικά, σας προβληματίζουν οικονομικά ανοίγματα απαραίτητα. Λιγότερο άγχος μεγαλύτερη αισιοδοξία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευχάριστη προσέγγιση από πρόσωπο του παρελθόντος.

 

ΛΕΩΝ: Προσοχή στις αδυναμίες σας, πιθανή πλάνη λόγω υπερευαισθησίας. Στα επαγγελματικά, συναδελφικά παράπονα διαφοροποιούν τον τρόπο σκέψης σας. Επιμένετε σε συζητήσεις επενδυτικού χαρακτήρα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συγχωρείται εγωκεντρικές αντιδράσεις και κάνετε νέα αρχή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπερβολικές εκτιμήσεις πιθανόν να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις. Στα επαγγελματικά, μπερδέματα σε υποχρεώσεις φέρνουν τα πάνω κάτω. Διαφορετικές επιθυμίες και κακή επικοινωνία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, Αντιθέσεις και περίεργα γεγονότα αλλάζουν τα θέλω.

 

ΖΥΓΌΣ: Αιφνίδιες προτάσεις σας χαροποιούν και αναδεικνύουν τις πτυχές σας. Στα επαγγελματικά, αιφνιδιάζεστε ευχάριστα με προτάσεις που κάνουν κρότο. Εκφράζεστε ελεύθερα και βρίσκετε ανταπόκριση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επίμονο πρόσωπο σας βρίσκει θετικούς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στιγμές ξένοιαστης διασκέδασης και πρόκληση νέας δράσης. Στα επαγγελματικά, έκτακτες συζητήσεις για επίλυση μικρών ζητημάτων. Μαζεύετε αποστάσεις και τα κενά με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξαφνική γνωριμία σας παρασύρει σε νέες περιπέτειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέσα από κοινωνικές δράσεις επεκτείνετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, ξεπερνάτε επιτυχημένα εμπόδια που υπήρχαν. Εκμεταλλεύεστε τις καταστάσεις προς όφελος σας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κινείστε διαφορετικά και ξεφεύγετε από τη ρουτίνα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με δίκαιη κρίση παίρνετε αποφάσεις για αγαπημένα πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, διαφορετικές απόψεις προκαλούν εποικοδομητικές συγκρούσεις. Προβλήματα προκαλεί η έντονη ζήλια από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με όμορφη συναισθηματική προσέγγιση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινήσεις και ενέργειες για να αποτρέψετε δυσάρεστα αποτελέσματα. Στα επαγγελματικά, ισορροπία και αποκατάσταση στις συνεργασίες. Αποφύγετε συζητήσεις που προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κινήσεις να απαλλαχτείτε από την μοναχική ζωή.

 

ΙΧΘΎΣ: Απρόσμενες ευχάριστες καταλήξεις σε προβλήματα πού προϋπήρχαν. Στα επαγγελματικά, προγραμματισμός και οργάνωση για την επιτυχημένη συνέχεια. Ανακαλύψεις που προκαλούν ανασφάλειες και καχυποψία προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία προκαλεί έντονη έλξη.