Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 26/11

 

Τα ζώδια για σήμερα 26/11

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Κάτι αρχίζει να αλλάζει στον αισθηματικό σας τομέα. Ένας νέος έρωτας έρχεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σας και να σας δώσει νέο ενθουσιασμό.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Οικογενειακά θέματα στο προσκήνιο και καλείστε να κάνετε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας για να λυθούν τα όποια προβλήματα προκύψουν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Στο φουλ οι επικοινωνίες. Ειδικά τώρα που οι μετακινήσεις και οι διασκεδάσεις είναι περιορισμένες, εσείς που δεν έχετε κανένα πρόβλημα με τα επικοινωνιακά μέσα, θα διαπρέψετε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Επιτέλους, τα οικονομικά σας μπαίνουν σε μια σειρά. Μπορεί να δυσκολεύεστε να τα βγάλετε πέρα, με τις υποχρεώσεις σας, έχετε απ’ την άλλη, σταθερότητα.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Εμπαθείς και εγωκεντρικοί παρουσιάζεστε σήμερα, απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους και θα πρέπει να χαμηλώσετε λίγο τους τόνους σας, τουλάχιστον όχι σ’ αυτούς που δεν φταίνε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σας δημιουργούν προβληματική συμπεριφορά εκ μέρους σας. Μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφθείτε τους τρόπους σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Δυσκολεύεστε να παραμείνετε «εντός», και επιθυμείτε να βρεθείτε με φίλους για να διασκεδάσετε. Αν προσφέρεται το σπίτι σας, οργανώστε μια γιορτή, μια φιλική συναναστροφή.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Στη δουλειά σας θεωρείστε καταξιωμένοι. Όμως, κάποια παράπονα μέσα σας δεν θα σταματήσουν να υφίστανται. Σκεφθείτε όμως ότι προέρχονται από δικές σας και μόνο ανασφάλειες και ξεκαθαρίστε τα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Οι υποχρεώσεις τρέχουν, οι δουλειές τρέχουν, οι εξελίξεις και τα γεγονότα, επίσης. Εσάς, όμως, το μυαλό σας είναι στα ταξίδια, στις μετακινήσεις στις επαφές με το εξωτερικό.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Η ημέρα, είναι πολύ ερωτική για σας και το ταίρι σας, αν έχετε θα περάσει εκπληκτικά μαζί σας. Ακόμα και στην περίπτωση που είστε ελεύθεροι, όλο και κάποιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του στην ερωτική σας ζωή.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Σαρωτικές οι αλλαγές στον αισθηματικό τομέα. Σχέσεις που δεν άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου θα τελειώσουν οριστικά ενώ κάποιες άλλες, που έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους, σε βάθος χρόνου, θα σταθεροποιηθούν.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Μπορεί σήμερα να ασχοληθείτε με το σώμα σας. Τις ανάγκες του οργανισμού σας, την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μπορεί να ξεκινήσετε διατροφή ή να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.