Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 26/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 26/10

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Έρχονται στο φως ανεπίλυτες υποθέσεις και ζητήματα με σκοπό να επιλυθούν οριστικά και γόνιμα. Η φαντασία σας θα λειτουργήσει βοηθητικά σε αυτή τη διαδικασία, αναπαράγοντας μοτίβα του παρελθόντος.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και θα συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες. Ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν θα μείνετε ανεπηρέαστοι από αυτό έτσι ώστε κάποια στιγμή να αναθεωρήσετε ακόμα και τους μελλοντικούς σας στόχους.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Οι υποχρεώσεις σας μπορεί να είναι αυξημένες αλλά φαίνεται ότι καταφέρνετε να αποσπάσετε θετικά σχόλια, στη δουλειά. Οι προϊστάμενοι δε, επιβραβεύουν τις προσπάθειές σας αναγνωρίζοντας την αξία σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Οι παρέες, η διασκέδαση, τα ταξίδια και γενικότερα  η αναψυχή, παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα, αφήνοντας σε ρόλο κομπάρσου, τις επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Εσωστρέφεια και κακή διάθεση. Γκρίνια και παράπονα προς το σύντροφο για θέματα που αφορούν στη διαχείριση του κοινού – αν υπάρχει – ταμείου. Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές συνεργασίες, επίσης.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Υποχωρητικοί, διαπραγματεύσιμοι, και πολύ ευέλικτοι, αντιλαμβάνεστε εξαιρετικά, τις απόψεις των άλλων, έτσι ώστε οι συνεργασίες και οι σχέσεις να λειτουργούν κάτω από το κράτος της κατανόησης και της καλής συνεργασίας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Θέματα καθημερινότητα και εργασίας και ιδιαίτερα εκείνα που απαιτούν συγκέντρωση και προσπάθεια, θα σας απασχολήσουν σήμερα. Έντονο το ενδιαφέρον σας για την υγιεινή διατροφή.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Εξωστρεφείς, χαρούμενοι με ανάλαφρη διάθεση σήμερα. Θα δώσετε την προσοχή σας στην παιχνιδιάρικη πλευρά της ζωής. Χρειάζεται προσοχή όμως, να μην δείξετε ανεύθυνη αντιμετώπιση στα σοβαρά θέματα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Ό,τι συνδέεται με τις ρίζες, την καταγωγή, την οικογένεια, το περιβάλλον που ανατραφήκατε, στο προσκήνιο σήμερα. Θα αναζητήσετε τη συναισθηματική ασφάλεια, σε οικεία πρόσωπα και χώρους.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Διαλλακτικοί, και με έντονη τάση να γράφετε τις σκέψεις σας. Θα σας δοθεί το βήμα για να εκφράσετε τις απόψεις σας και να απευθυνθείτε σε κοινό. Μια σύντομη απόδραση είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Θα δώσετε λύση σε ένα δύσκολο οικονομικό πρόβλημά σας. Έχετε μια τάση να ασχολείστε με πρακτικά και υλικά ζητήματα σήμερα και θα έχετε επιτυχία. Μην υπερβάλλετε όμως με τα πρακτικά.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Είναι οι κατάλληλες συνθήκες για να προβάλλετε τις ικανότητές σας αλλά και την προσωπικότητά σας. Θα πρέπει να προσέχετε όμως, τις υπερβολές, που οδηγούν σε εγωισμούς και εγωκεντρικές συμπεριφορές.