Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 25/11

 

Τα ζώδια για σήμερα 25/11

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Υπερβολικά ευνοϊκό το πλανητικό σκηνικό, μπορεί να σας ωθήσει να επιδείξετε υπερβολική αυτοπεποίθηση και να την «πατήσετε» σε κάποιες καταστάσεις, γι αυτό καλό είναι να δείχνετε προσοχή στα δύσκολα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα εξάψει την ερωτική σας φαντασία.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Θέματα δουλειάς, συνεργασιών, αντικειμένου εργασίας, θα τεθούν στο τραπέζι προς λύση και διευθέτηση. Να προσέχετε γιατί είναι μία ιδιαίτερα ασταθής μέρα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Να αποφύγετε με κάθε κόστος τις εντάσεις, εκτός κι αν έχετε αποφασίσει να δώσετε τελεσίδικες λύσεις. Δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις, οι παρερμηνείες αλλά και οι διαπληκτισμοί.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Εκρηκτικές οι συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο και θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε τόσο στους συνεργάτες όσο και στους ανωτέρους σας. Αν πρέπει να κλείσετε μια συμφωνία, περιμένετε λίγο ακόμα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Τα νέα από τον επαγγελματικό τομέα, όχι μόνο δεν είναι καλά, αλλά είναι και άκρως, σοκαριστικά. Κάτι πρέπει να αλλάξει, καθώς αισθάνεστε ότι δεν αμείβεστε για τη δουλειά σας,

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα από τη θέση του παρατηρητή, χωρίς να παίρνετε θέση αλλά δεν είναι εύκολο. Η εμπλοκή σας όμως, σε ένα οικογενειακό ζήτημα κρίνεται απαραίτητη.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Χάνετε πολύ εύκολα την ψυχραιμία σας και η συνεννόηση με τους άλλους γίνεται βραχνάς. Αν δεν βρείτε την ηρεμία σας, δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Είστε αρκετά ενθουσιασμένοι με μία καινούρια ερωτική κατάσταση, δυστυχώς όμως οι συνθήκες γύρω σας, δεν συνάδουν με τη χαρά σας. Δείξτε ψυχραιμία όταν τα σχέδιά σας, δεν ευοδώνονται.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Υπάρχουν γύρω σας άνθρωποι, που έχουν και τη δυνατότητα αλλά και τη διάθεση να σας βοηθήσουν. Μην διστάζετε όμως, να ζητήσετε τη συμβουλή αλλά και τη συμβολή τους.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ένας έρωτας κομήτης έρχεται να σαρώσει τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Αν είστε ελεύθεροι, έχει καλώς, απολαύστε. Αν όμως, είστε σε σχέση, δείξτε προσοχή και σύνεση γιατί είναι μεγάλο το ρίσκο.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Θα κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα ανάμεσα στους φίλους και στους γνωστούς. Έχετε αποφασίσει να κρατήσετε στη ζωή σας αυτούς που πραγματικά αξίζουν.