Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 24/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 24/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Ήρθε η στιγμή να περιορίσετε το θυμό σας προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Στα επαγγελματικά, ζητήματα συμβάσεων και εξελίξεις καριέρας σας απασχολούν. Αφήνετε στην άκρη τις διαφωνίες χάρη των ημερών με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σε αναζήτηση ερωτικής συντροφιάς με θετικό αποτέλεσμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εύνοια στη δημιουργία και στα νέα ξεκινήματα καθώς και σε αλλαγές. Στα επαγγελματικά, θετικές εξελίξεις και ικανοποιητικές αλλαγές ως ανταμοιβή. Στιγμές διασκέδασης και συναισθηματικής ευημερίας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μέρες έρωτα και απόλαυσης άρχισαν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αντίθεση συναισθημάτων θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Στα επαγγελματικά, χαλαρές καταστάσεις χωρίς πίεση προκειμένου να αποφύγετε κακοτοπιές. Εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απολαμβάνετε των έρωτα χωρίς ενοχές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περίεργη διάθεση, νευρικότητα και εσωστρέφεια χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Στα επαγγελματικά, συμφέρουσες προτάσεις προκαλούν το έντονο ενδιαφέρον σας. Προτεραιότητα να καλύψετε πνευματικές ανάγκες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αργοπορημένες κινήσεις, σας επηρεάζουν γιατις επιθυμίες σας.

 

ΛΕΩΝ: Βλέπετε και κρίνετε από διαφορετική γωνία πλέον την κατάσταση. Στα επαγγελματικά, επενδύετε σε νέες συνεργασίες και βγαίνετε ενισχυμένοι. Αντιστρέφεται το κλίμα και προετοιμάζεστε για έξοδο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θετικές απαντήσεις στο Κάλεσμα σας για διασκέδαση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιείτε υποθέσεις που σχετίζονται με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Στα επαγγελματικά, ολοκληρώνεται εκκρεμότητες ρουτίνας που έμειναν στη μέση. Σε προτεραιότητα συζητήσεις για μελλοντικές εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίζετε με επιτυχία το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΖΥΓΌΣ: Ανοίγει η δυνατότητα να προωθήσετε υποθέσεις που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά, η συνέπεια στις υποχρεώσεις σας ανταμείβεται. Εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξεπερνάτε τα όρια και ζείτε ανατρεπτικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επαφές και έντονες συζητήσεις σας ανεβάζουν τη διάθεση. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε απρόσμενες εξελίξεις και προκαλείται μικρές ανατροπές. Αντιδράτε με ψυχραιμία σε διαφωνίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σκέψεις για πρόσφατη γνωριμία σας αναστατώνουν ερωτικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μοιράζεστε ιδέες και απόψεις με κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, παρά τις προσπάθειές σας το αποτέλεσμα σας απογοητεύει. Προτάσεις για αλλαγές στην καθημερινότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δίνεται νέα ευκαιρία παραβλέποντας εγωιστικά λάθη.

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρίσκεται πρόσφορο έδαφος να εντείνετε τις προσπάθειές σας για ένα ταξίδι. Στα επαγγελματικά, εκφράζετε ιδέες που αναμένουν θετικής έγκρισης. Αμοιβαίες υποχωρήσεις ανοίγουν νέους ορίζοντες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες προσπάθειες να ανανεώσετε την διάθεσή σας.

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναπολείτε παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα πιθανόν και επαναπροσέγγιση. Στα επαγγελματικά, μέσα από συνεργασίες βρίσκεται λύσεις και βοήθεια. Απολαμβάνετε τις δικές σας μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται χωρίς τύψεις.

 

ΙΧΘΎΣ: Με μυστικοπάθεια ετοιμάζεστε να αντιδράσετε στα γεγονότα. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε επιπόλαια λάθη που προκαλούν καθυστερήσεις. Απρόσμενες δυσκολίες της αντιμετωπίζεται με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, βάζετε τέλος στην απομόνωση και διεκδικείτε αυτό που θέλετε.