Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 24/11

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 24/11

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Εμπόδια, καθυστερήσεις, αναβολές και ματαιώσεις στις υποθέσεις σας, λαβαίνουν τέλος. Δώστε έμφαση στις οικονομικές σας επενδύσεις και μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν χωρίς να σας αγγίζουν.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Απρόβλεπτα γεγονότα θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σας, αλλά πρέπει να δείξετε ψυχραιμία, αν δεν θέλετε να πάνε όλα τα ζητήματά σας, πίσω. Δείξτε σύνεση στα έξοδα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Αν αφήσετε τους άλλους να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σας, άκρη με τις σχέσεις σας, δεν πρόκειται να βρείτε ποτέ. Κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα με το ταίρι σας, και μη φοβάστε τίποτα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Η μεθοδικότητα και η προσεκτική μελέτη των θεμάτων που σας απασχολούν, θα φέρει λύσεις, ίσως και μη αναμενόμενες. Αυτό θα σας δώσει χαρά, ικανοποίηση και θα σας οδηγήσει πιο κοντά στην επιτυχία.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Οι συμφωνίες που πάτε να κλείσετε, δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τα αναμενόμενα, ούτε με τα σενάριά σας. Δώσετε προσοχή στην ουσία και αφήστε κατά μέρος τις λεπτομέρειες.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Απρόβλεπτες εξελίξεις, όχι απαραίτητα κακές, προκύπτουν στα οικονομικά σας θέματα. Πολλή προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα έξοδα και έσοδά σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Η στάσιμη περίοδος αρχίζει σταδιακά να τελειώνει. Εσείς όμως, ακόμα είστε σε διλήμματα, σε σκέψεις. Την προσοχή σας θα τραβήξει ένα καινούριο επαγγελματικό σχέδιο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Ο τρόπος με τον οποίο θα διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας, θα πρέπει να είναι χαμηλών τόνων. Δώστε να καταλάβουν οι άλλοι τα ζητούμενά σας με καθαρό τρόπο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Αν κάνετε υπομονή και αφήσετε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα. Σήμερα διάφορα γεγονότα θα σας αποδείξουν ακριβώς αυτό.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους που ξέρουν και έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν. Σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια δείξτε ψυχραιμία.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Τα οικονομικά σας διανύουν μια πολύ θετική περίοδο αλλά καλείστε να κάνετε σωστή διαχείριση των εξόδων ειδάλλως θα έχετε σοβαρά προβλήματα. Αποφύγετε τα έξοδα αν δεν είναι απολύτως απαραίτητα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Μια επαγγελματική πρόταση θα έρθει να σταθεί απέναντι σε ένα οικογενειακό σχέδιο και αυτό θα σας προβληματίσει έντονα, κυρίως από τις αντιδράσεις των δικών σας ανθρώπων.