Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 24/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 24/10

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Έντονη κοινωνική ζωή, διασκέδαση και όμορφες στιγμές με φίλους. Πολλές όμως και οι υποχρεώσεις σας. Μάλλον θα πρέπει να βάλετε ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσετε αυστηρά.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Λειτουργείτε πολύ συναισθηματικά στον επαγγελματικό σας χώρο και απογοητεύεστε όταν οι προσπάθειές σας δεν αποδίδουν. Αν προσπαθούσατε να είστε λίγο περισσότερο συνεργάσιμοι, όλα θα ήταν καλύτερα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σας, το μυαλό σας ταξιδεύει στον έρωτα. Έχετε ανάγκη να συντροφευτείτε αν είστε μόνοι, ή να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. Ωστόσο σήμερα, ακολουθήστε το πρόγραμμα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Η ερωτική σας διάθεση χτυπάει κόκκινα, και η λίμπιντο ανεξέλεγκτη. Ο έρωτας εμφανίζεται ενώπιόν σας, στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που δεν είχατε ποτέ φανταστεί. Καλή επιτυχία.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Ό,τι προβλήματα κι αν είχατε στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας, στο παρελθόν, σήμερα, λύνονται. Σας δίνεται η ευκαιρία αφενός να ξεκαθαρίσετε τους όρους των συμφωνιών που θα συνάψετε, αφετέρου, να τις ολοκληρώσετε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση. Αν δεν κάνετε κάτι υπερβολικό, το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις προσδοκίες σας. Μπορεί δε, να αποκτήστε και ένα κατοικίδιο.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Δημιουργική φαντασία. Ευνοούνται όσοι εργάζονται στη διαφήμιση και στα ΜΜΕ. Μεγάλη αναγνωρισιμότητα, καλές συνεργασίες και εξαιρετικά νέα ξεκινήματα. Οι καλλιτέχνες θα βιώσουν θρίαμβο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Θα περάσετε στιγμές θαλπωρής και αγάπης με τους δικούς σας ανθρώπους. Η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα, τόσο επειδή θα πάρετε ένα πολύ καλό νέο όσο και γιατί θα χαλαρώσετε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Μετακινήσεις, επικοινωνίες, έμφαση στα ΜΜΕ και στα social media. Ευνοείται ο τομέας της διαφήμισης, της γραφιστικής. Αν αποφασίσατε να γράψετε ένα βιβλίο δεν θα βρείτε καλύτερη περίοδο.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Τα οικονομικά σας επιτέλους μπαίνουν σε σειρά. Οι προσπάθειές σας και η σκληρή οικονομική σας πολιτική των τελευταίων μηνών, φαίνεται να αποδίδει. Συνεχίστε έτσι και σύντομα θα είστε καλύτερα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Παίρνετε πολύ πατριωτικά ό,τι συμβαίνει σήμερα, και ίσως αυτό σας κάνει να φαίνεστε στα μάτια των άλλων, εγωιστές. Κάντε έναν διαχωρισμό  μεταξύ των αντιδράσεών σας στις περιστάσεις.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Με ανεβασμένη την ψυχολογία σας, ό,τι και να συμβεί σήμερα, είστε σε θέση να το αντιμετωπίσετε και να το λύσετε. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια αν χρειαστεί ακόμα κι αν τα πρόσωπα δεν είναι της συμπαθείας σας.