Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 23/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 23/12

 

ΚΡΙΟΣ: Συγκρούσεις και διαμάχες σε έντονο βαθμό μέσα στην οικογένεια. Στα επαγγελματικά, δεν σταματάτε την προσπάθεια μέχρι την επίτευξη του στόχου. Συζητήσεις που ενδεχομένως στεναχωρήσουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απορρίπτεται ότι νέο και επιμένετε στο θέλω σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Σας αποπροσανατολίζουν ξαφνικά γεγονότα όπου τα αντιμετωπίζεται θετικά. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις αντιδράσεις που σας παίρνουν απέναντι σε άλλους. Αναγνωρίζεται τις ευθύνες σας απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σημαντική εξέλιξη με κοντινό σας πρόσωπο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπολείτε στιγμές και πρόσωπα που ομορφαίνουν τη ζωή σας. Στα επαγγελματικά, με προσωπικές σας ενέργειες διεκπεραιώνονται σημαντικές υποθέσεις. Εκφράζεται όμορφα τις σκέψεις και της ανησυχίες προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διασκεδάζοντας διευρύνεται νέο κύκλο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απρόσμενες καταστάσεις σας βγάζουν εκτός ελέγχου και πρέπει να διαχειριστείτε. Στα επαγγελματικά, αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες που σας προβληματίζουν. Η στάση σας θα κρίνει την εξέλιξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δέχεστε επίμονο φλερτ από αξιόλογο πρόσωπο.

 

ΛΕΩΝ: Αλλάζετε στάση σε βαθμό υπερβολής και προκαλείται τα βλέμματα. Στα επαγγελματικά, δεν πρέπει να σας καταβάλλει το αίσθημα της αδικίας. Γίνεστε πρόβλημα χωρίς αιτία απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενώ θέλετε δεν επιτρέπεται να σας πλησιάσουν.

 

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάζετε στη λύση προβλημάτων και όχι στην θεωρία. Στα επαγγελματικά, γραφειοκρατικά ζητήματα απαιτούν άμεση λύση χωρίς καθυστέρηση. Ζητάτε και εισπράττεται στιγμές ερωτικού πάθους με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παράτολμες κινήσεις αμοιβαίας αντιδράσεις.

 

ΖΥΓΌΣ: Απαλλάσσεται τον εαυτό σας από σκέψεις που δεν έπρεπε να είχατε. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σας. Εκφράζεται έντονες ερωτικές επιθυμίες αμοιβαίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα αρχή χωρίς σχέδια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις που ταράζουν την ισορροπία σας. Στα επαγγελματικά, είστε περισσότερο προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας. Η συμπεριφορά σας προβληματίζει έντονα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας ελκύουν τα δύσκολα και επιμένετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφιερώνετε χρόνο σε πρόσωπα που αισθάνεστε οικεία. Στα επαγγελματικά, απρόσμενες εξελίξεις διαμορφώνουν ευνοϊκότερες συνθήκες. Ανασφάλειες και φοβίες επισκιάζουν τις προθέσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σκέφτεστε εγωκεντρικά αδιαφορώντας για τις ανάγκες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Δίνετε έμφαση στην εξωστρέφεια και εντυπωσιάζεται θετικά τους γύρω σας. Στα επαγγελματικά, αναλαμβάνετε δράσεις σε ότι θεωρείται σημαντικό. Απολαμβάνετε περιποίηση και τον ενθουσιασμό από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ειδήσεις και προτάσεις για νέα εξέλιξη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήνετε πίσω καταστάσεις που δημιουργούν προβλήματα και εμπόδια. Στα επαγγελματικά, με ηρεμία αντιμετωπίζεται θετικά τις δυσκολίες. Εκμεταλλεύεστε τις ερωτικές συνθήκες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ελεύθερη δράση χωρίς υποχρεώσεις.

 

ΙΧΘΎΣ: Αναπροσαρμογή σχεδίων και σκέψεις για μελλοντικές κινήσεις στο επίκεντρο. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε την ομαδικότητα και αναδεικνύεται το έργο σας. Διάθεση και αποφασιστικότητα για επανένωση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενδέχεται πιθανή επανασύνδεση.