Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 22/9

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 22/9

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Θέματα οικογενειακά ίσως σας αποσπάσουν την προσοχή από την εργασία και τις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε ώστε η αποχή να μην είναι μεγάλη γιατί τα κενά δεν θα είναι εύκολο να διορθωθούν.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ένας έρωτας έρχεται να συμπληρώσει τα συναισθηματικά κενά που ενδέχεται να νιώθετε. Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η αισθηματική νηφαλιότητα που επιδιώκετε, είναι πολύ πιθανό να συμβούν.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Τα οικονομικά είναι ένας ευαίσθητος τομέας και θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην αγοραστική σας μανία. Αποφεύγετε τα περιττά έξοδα. Αν γίνεται φτιάξτε λίστα αγορών και πειθαρχήστε σε αυτή.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Αισθάνεστε κουρασμένοι και πιθανότατα να είστε. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις τρέχουν, όπως και τα γεγονότα που σας ξαφνιάζουν. Δείξτε δύναμη και αφοσίωση στους στόχους. Μην παρεκκλίνετε.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Η ψυχολογία σας επανέρχεται στα φυσιολογικά, εξαιτίας της παρουσίας ενός προσώπου που έχει τη δυνατότητα να σας συμβουλέψει σωστά. Ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Είναι πολύ πιθανό να καταφύγετε στον προσωπικό σας χώρο γιατί δεν έχετε διάθεση να κάνετε τίποτα. Κάποιο θέμα υγείας προσφιλούς σας προσώπου σας στεναχωρεί και σας αγχώνει.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Κοινωνικοί, ευχάριστοι και με φουλ επικοινωνιακή διάθεση θα δείτε κόσμο σήμερα. Θα συναναστραφείτε με ανθρώπους που είτε σας είναι χρήσιμοι για τη δουλειά σας, είτε απλά φίλοι.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Οι συνεργάτες που κάποτε ήταν αδιανόητο να συνεννοηθείτε, σήμερα σας βγάζουν το καπέλο. Μια μεγάλη επιτυχία σε ό,τι έχει να κάνει με το αντικείμενο εργασίας σας, σας καταξιώνει.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Όσοι ασχολείστε με την εκπαίδευση, τις σπουδές, την επιμόρφωση και τα φιλοσοφικά θέματα, σήμερα έχετε όση εύνοια μπορούν να σας δώσουν οι πλανήτες.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

 Αισθησιακοί, ερωτικοί αλλά και ερωτεύσιμοι, σήμερα θα αναζητήσετε τη ζεστασιά, του συντρόφου σας, ή του ανθρώπου που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Να προσπαθήσετε να κρατάτε την ψυχραιμία σας, όταν οι καταστάσεις γύρω σας, «φουντώσουν». Να θυμάστε ότι η σιωπή είναι χρυσός, κυρίως αν ο λόγος σας είναι παρορμητικός και ανεξέλεγκτος.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Μάλλον, θα διαπιστώσετε σήμερα, ότι έχει έρθει ο καιρός να μεριμνήσετε για τη διατροφή και την υγεία σας, υιοθετώντας, έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.