Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 22/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 22/12

 

ΚΡΙΟΣ: Ο παρορμητισμός,  σας οδηγεί σε καθαρές και έντιμες αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, αποφορτίζετε το κλίμα καθώς χαλαρώνουν οι απαιτήσεις. Δράσεις διασκέδασης και αναζωογόνησης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκφράζεται αμοιβαία συναισθήματα έλξης με το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να επενδύσετε για το μέλλον. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις κινήσεις που χρειάζονται διπλωματία. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές ανατρέποντας την ρουτίνα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναζητάτε στιγμές πάθους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συζητήσεις με κοντινά πρόσωπα σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα. Στα επαγγελματικά, σας πιέζουν εκκρεμότητες που πρέπει να ολοκληρώσετε. Αισθάνεστε την απόρριψη από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αντιμετωπίζετε προβλήματα επικοινωνίας χωρίς ιδιαίτερες επιπτώσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκέψεις για αλλαγές που θα προκαλέσουν όμορφες στιγμές. Στα επαγγελματικά, ευχάριστα νέα αναπτερώνουν το ηθικό σας για νέες επιτυχίες. Κοινωνικοποιείται την σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία φέρνει έναν αέρα φρεσκάδας.

 

ΛΕΩΝ: Νέες ιδέες,  νέα σχέδια με πιο εφικτούς στόχους. Στα επαγγελματικά, επωφελείστε από λάθη άλλων δημιουργώντας νέες καταστάσεις. Ενεργείται με θετικό τρόπο στις αντιδράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτικές προσεγγίσεις που εντείνουν την αυτοπεποίθησή σας.

 

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έντονες ανησυχίες για άμεσες εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις επαφές που γίνονται σε εξωτερικούς χώρους. Συζητήσεις που προκαλούν θετικές εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενη συνάντηση δημιουργεί συναισθήματα επιστροφής.

 

ΖΥΓΌΣ: Απελευθερώνεστε από φοβίες και απολαμβάνετε τις εξελίξεις που προκύπτουν. Στα επαγγελματικά, προσοχή τι υπόσχεστε αν δεν είστε σίγουροι. Προσοχή στις επιρροές που πιθανόν εκνευρίσουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θετικές ειδήσεις για το άτομο που ενδιαφέρεστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δύσκολες αποφάσεις χωρίς να αποφύγετε δυσάρεστες αντιδράσεις ή και μικρες εντάσεις. Στα επαγγελματικά, σας ξαφνιάζουν παράπονα που εκφράζουν οι συνάδελφοι. Καταστάσεις και γεγονότα δημιουργούν εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσοχή στις συμβουλές ίσως δεν είναι σωστές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επικρατεί ενθουσιασμός και αισιοδοξία από απρόσμενες ευχάριστες ειδήσεις που ανατρέπουν το σκηνικό. Στα επαγγελματικά, συζητήσεις με ιδιαίτερη σημασία στα οικονομικά ανοίγματα. Εθελοτυφλείτε με αποτέλεσμα να ενθαρρύνεται άσκοπα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία σας βγάζει έντονα συναισθήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ολοκληρώνετε ζητήματα, όπου η κατάληξή τους σας ενθαρρύνει για την συνέχεια. Στα επαγγελματικά, πληθαίνουν οι εκκρεμότητες και γίνονται αναπόφευκτα τα προβλήματα. Εκμεταλλεύεστε τις αισθήσεις που βγάζετε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με οδηγό τις ανασφάλειες δεν αποφεύγεται λάθη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποβάλλετε το άγχος και απομακρύνεται σπασμωδικές κινήσεις που πληγώνουν τρίτους. Στα επαγγελματικά, νέες ευνοϊκές συνθήκες για την ανέλιξη σας. Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να ευχαριστήσετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, περιπέτειες με ερωτική δράση σας ανανεώνουν.

 

ΙΧΘΎΣ: Προσπαθείτε να πιέσετε καταστάσεις που στο τέλος σας δυσαρεστούν. Στα επαγγελματικά, με αποφασιστικότητα δίνεται λύση σε προβλήματα που αιωρούνται. Η οργάνωση και ο σχεδιασμός των ημερών σας απασχολεί με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έντονη έλξη με πρωτόγνωρα συναισθήματα.