Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 22/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 22/10

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Οι γνώσεις και η εμπειρία σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Δείξτε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σας για να σας δείξουν κι αυτοί την καλή τους διάθεση απέναντί σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Καθυστερήσεις σε νομικά ζητήματα, μπορεί να σας εκνευρίσουν. Όσοι ασχολείστε με θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης σήμερα να ακολουθήσετε την πεπατημένη. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές με το εξωτερικό.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ερωτική η διάθεσή σας και θα δώσετε μεγάλη χαρά στο ταίρι σας. Η διεκδίκηση του αντικειμένου του πόθου σας αποδεικνύεται ένα πολύ ερωτικό και ζεστό παιχνίδι που σας ιντριγκάρει και σας κρατά ενθουσιασμένους.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Αισθάνεστε μόνοι και πιστεύετε ότι δεν θα συντροφευτείτε ποτέ. Αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, εννοείται. Είναι η κακή σας διάθεση, ίσως και η κούραση που σας δημιουργεί τη γνωστή σας, γκρίνια.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Να είστε προσεκτικοί και να μεριμνάτε για την υγεία σας. Είναι προφανές ότι η κούραση σας δημιουργεί ενοχλήσεις. Σε έξαρση  οι ορθοπεδικές παθήσεις, τα δόντια και το δέρμα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Αφήστε τα νέα ξεκινήματα για αργότερα. Η ημέρα δεν ευνοεί τις καινούριες καταστάσεις. Αν όμως είστε ήδη στη διαδικασία, θα έχετε σταθερότητα και συνεχή άνοδο.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Αντιπαραθέσεις, τσακωμοί και ρήξεις με γυναικεία, κυρίως, συγγενικά πρόσωπα. Η οικογένεια, τα κληρονομικά, η ακίνητη περιουσία, είναι τα θέματα που μπορεί και να σας βγάλουν εκτός εαυτού.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Δομημένος λόγος, σαφής έκφραση. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά, καθώς έχετε μεγάλη δύναμη πειθούς, αλλά και βάζετε πολύ συναίσθημα στον τρόπο που εκφράζετε τα ζητούμενά σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Η οικονομική σταθερότητα που αυτή τη στιγμή απολαμβάνετε, δεν έχει έρθει χωρίς κόπο. Είναι χάρη στις δικές σας προσπάθειες που όλα έρχονται τόσο ευνοϊκά για σας. Προσοχή στα έξοδα. Μην υπερβάλλετε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι οι ενέργειές σας φέρνουν επιτυχίες. Η σταθερότητα των απόψεών σας και η δυναμική με την οποία αντιμετωπίζετε τα πράγματα, φέρνουν επιτυχίες.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Σκοτεινές σκέψεις και πολλές ανασφάλειες, που ίσως οφείλονται στην άσχημη διάθεσή σας. Αν δεν φροντίσετε να «ανεβείτε» λίγο, σύντομα θα προβληματιστείτε στις σχέσεις σας με τους άλλους.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Η συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα, στόχους και επιδιώξεις, σας βάζει στη διαδικασία, να αποκτήσετε πιο οργανωμένη ζωή και μεγαλύτερη πειθαρχία στην καθημερινότητά σας.