Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 21/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 21/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Προσοχή στον αυθορμητισμό σας μπορεί να δημιουργήσει μικρές παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε συμπάθειες και κερδίζετε έδαφος. Αποτελεσματικές συζητήσεις για σημαντικά προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία σας βυθίζει σε σκέψεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθείτε να απεγκλωβιστείτε από δύσκολες καταστάσεις όσο γίνεται πιο ανώδυνα. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε ενθουσιώδης προτάσεις πιθανόν να κρύβουν παγίδες. Σκέψεις αναθέρμανσης που δύσκολα υλοποιούνται με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σκέψεις για αλλαγές στις προτεραιότητες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σας απασχολεί η κοινωνικοποίηση και οι σωστές διαπροσωπικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, ξεκαθαρίζετε υποθέσεις και διακρίνετε τις σημαντικότερες. Εκφράζετε τα βαθιά συναισθήματα σας και τα θέλω προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απολαμβάνετε την διεκδίκηση και ανταποδιδετε με φλερτ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μοιράζεστε ιδέες και σκέψεις με κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις κινήσεις σας για αποφυγή μοιραίου λάθους. Δημιουργείται συνθήκες ρομαντισμού και ερωτισμού με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποφασίζετε να ενδώσετε σε πιεστικό φλερτ.

 

ΛΕΩΝ: Άγχος και στρες από μικρές καθημερινές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, νέες συνεργασίες που ευνοούν τα σχέδια σας. Νέες περιπέτειες και δημιουργική ανανέωση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, στροφή σε γνωριμίες με προοπτική και ουσία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντιμετωπίζετε προβλήματα που δυσκολεύεστε να ανταπεξέλθετε. Στα επαγγελματικά, έντονη πίεση με εξαιρετικά αποτελέσματα και σημαντική αναγνώριση. Αναγνωρίζετε λάθη σας και επανορθώνετε προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δράση και διασκέδαση με ερωτικές εκπλήξεις.

 

ΖΥΓΌΣ: Νέες προτεραιότητες με ευχάριστες εκπλήξεις και πιθανές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, απρόοπτες καταστάσεις Θα δημιουργήσουν έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις. Βάζετε στην άκρη καχυποψίες και δεύτερες σκέψεις για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απολαμβάνετε ερωτικές στιγμές με ή  χωρίς εξέλιξη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα επηρεάζουν αρκετά τις σκέψεις σας. Στα επαγγελματικά, αρκετές δυσκολίες σας αποπροσανατολίζουν και σας απογοητεύουν. Εκδηλώνεστε απότομα και αυτό προκαλεί απορίες στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προγραμματίζετε τις εξελίξεις βάση των δικών σας προτεραιοτήτων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάνετε δεύτερες σκέψεις για πρόσωπα πολύ κοντινά σας. Στα επαγγελματικά, ριζικές αλλαγές σε πρόσωπα και καταστάσεις. Αποφάσεις για αλλαγές και διεύρυνση στόχων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίζετε με σκοπό να παραπλανήσετε το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευχάριστες σκέψεις και διάθεση για διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, συνεχής ορόοδος και ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια. Επενδύετε στην επικοινωνία όχι άσκοπα προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απομακρύνεστε από ανθρώπους που δεν μιλούν ξεκάθαρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαφωνίες και μικρές εντάσεις καταστρέφουν όμορφες στιγμές. Στα επαγγελματικά, πιθανά λάθη και απογοητεύσεις από βιαστικές αποφάσεις που παίρνετε. Αποδέχεστε τις νέες καταστάσεις ανεξαρτήτως επιθυμίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μπλέκετε συναισθήματα με αποτέλεσμα να χάνετε τον έλεγχο.

 

ΙΧΘΎΣ: Κλείνεστε στον εαυτό σας και αντιδράτε παρορμητικά. Στα επαγγελματικά, συζητήσεις με αποτέλεσμα να λυθούν προβλήματα με συνεργάτες. Απολαμβάνετε το πάθος και τον έρωτα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναβλητικες καταστάσεις σας προκαλούν σε επιπόλαιες αντιδράσεις με απρόσμενα αποτελέσματα.