Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 21/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 21/10

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Σταθερότητα στην εργασία και αναγνώριση των ικανοτήτων σας. Οι συνεργάτες έτοιμοι να στηρίξουν τις επιλογές σας. Φροντίστε να διευθετήσετε εκκρεμότητες με το δημόσιο ή οργανισμούς που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Η αναβολή ενός ταξιδιού που μπορεί να θέλατε πολύ, θα σας εκνευρίσει. Νομικά ζητήματα που ενδέχεται να είναι σε εκκρεμότητα ενδείκνυται να τακτοποιηθούν. Ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, μπορεί να σας «τρομάξει»

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Δεν έχετε και πολλή διάθεση για έρωτες σήμερα γιατί την προσοχή σας έχει αποσπάσει η δουλειά και οι υποχρεώσεις. Καλό θα ήταν όμως να μην παραμελείτε τα συντροφικά σας καθήκοντα, γιατί το ταίρι σας δυσανασχετεί.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Προβλήματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες, λόγω διάστασης απόψεων, αλλά και λόγω δικής σας επιμονής ότι έχετε δίκιο. Ίσως θα βοηθούσε μια πιο συμβιβαστική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Η υγεία σας, και δη τα ψυχοσωματικά σας, στο προσκήνιο. Θα πρέπει να μην αγνοείτε τις προειδοποιήσεις του σώματος, ακόμα κι αν σας φαίνονται ασήμαντες. Μικρά προβλήματα μπορεί να γίνουν μεγάλα. Προνοήστε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Να μην πτοηθείτε από μία καθυστέρηση που μπορεί να συμβεί σε κάτι που ξεκινάτε. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να σας ρυθμίσει τη ροή των πραγμάτων. Μην ξεχνάτε ότι εσείς έχετε τον έλεγχο.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ένα κληρονομικό ζήτημα μπορεί να χωρίσει την οικογένεια σε δύο ή και παραπάνω στρατόπεδα. Ο ρόλος σας, ξέρετε φυσικά ποιος είναι. Του διαιτητή. Φροντίστε να είστε δίκαιοι και με ισορροπημένες απόψεις.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Πολύς κόσμος θα θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας σήμερα, αλλά εσείς μάλλον δεν είστε σε θέση να το κάνετε. Κάποιες μετακινήσεις αναβάλλονται και εκνευρίζεστε. Οι γυναίκες του συγγενικού σας κύκλου παίζουν παρηγορητικό ρόλο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Τα οικονομικά θα σας κρατήσουν σε ένταση σήμερα. Έχετε αποφασίσει εδώ και καιρό να επιβάλλετε «μνημόνιο» στη ζωή σας, προκειμένου να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Τα πάτε πολύ καλά ως εδώ.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Συνεσταλμένοι και σιωπηλοί παρουσιάζεστε σήμερα απέναντι σε όλους. Οι καταστάσεις μπορεί να είναι πιεστικές, όμως εσείς λειτουργείτε καλύτερα κάτω από συνθήκες πίεσης. Γι αυτό και δεν αγχώνεστε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Μια κάποια ένταση στην ψυχολογία σας, μπορεί να φέρει προβληματισμούς τόσο στις προσωπικές όσο και στις φιλικές σας σχέσεις. Καλό θα ήταν να κρατάτε χαμηλό προφίλ και τόνους.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Θα είναι δύσκολο να μην δείτε την αλήθεια παρ’ όλο που συνηθίζετε να ονειροβατείτε. Οι στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί και τα πλάνα σας πρακτικά εφαρμόσιμα.