Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 20/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 20/10

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Ένας μοιραίος έρωτας κάνει την εμφάνισή του και σας αναστατώνει. Αν θεωρήσετε όμως, ότι αυτός θα επουλώσει κάθε πληγή του παρελθόντος, δυστυχώς θα απογοητευθείτε.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ρομαντικοί, ονειροπόλοι, έτοιμοι για όλα. Ένας νέος έρωτας χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας, και έρχεται για να επουλώσει πληγές του παρελθόντος και να δώσει νέα πνοή στη ζωή σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ιδιαίτερη ικανότητα στον προφορικό και γραπτό λόγο, κέρδη από τη συγγραφή. Ευνοούνται σήμερα, οι στιχουργοί, ποιητές, δημοσιογράφοι αλλά και εκπαιδευτικοί.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Προσέξτε τον υπερβολικό τρόπο που δίνεστε συναισθηματικά. Το ότι περάσατε ένα διάστημα αυτο-περιορισμού, δεν δικαιολογεί να πράττετε χωρίς δεύτερη σκέψη, στα αισθηματικά σας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Μια καινούρια αισθηματική κατάσταση σας προσφέρει μια πρωτόγνωρη αίσθηση ασφάλειας και θαλπωρής, που πάρα πολύ γρήγορα θα σας «αναγκάσει» να πάρετε μια σημαντική απόφασης ζωής.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Η πνευματική διαύγεια, η εξυπνάδα, οι ευκαιρίες αλλά και οι εξελίξεις στις υποθέσεις σας, έρχονται εύκολα και δίνουν λύσεις σε προβλήματα, που πριν λίγο καιρό, δεν είχατε διανοηθεί ότι θα λύνονταν έτσι εύκολα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ο έρωτας, η καλή ζωή, το πάθος και η συναισθηματική σας εξέλιξη, έρχονται εύκολα και στο πιάτο. Αβίαστα θα ερωτευθείτε, ακούραστα θα προχωρήσετε στο επόμενο βήμα στις μακροχρόνιες σχέσεις σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Ένας μοιραίος έρωτας έρχεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σας, και να κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά. Παρ’ όλα αυτά, χρειάζεται να είστε εγκρατείς γιατί οι προδιαγραφές του, είναι βραχυπρόθεσμες.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Ένα νέο ειδύλλιο σας συναρπάζει με τις υποσχέσεις του, και αν και είναι αμφιβόλου διάρκειας, αυτό δεν φαίνεται να σας πτοεί και πολύ. Η αισιοδοξία σας επιστρέφει και η ζωή, τραβά την ανηφόρα ξανά.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Νέοι έρωτες έρχονται να αντικαταστήσουν τους παλιούς, νέα καρδιοχτύπια δίνουν ζωή στα βράδια σας. Οι στόχοι σας επιτυγχάνονται, η αισιοδοξία επιστρέφει, και φτιάχνουν τα οικονομικά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Συναισθηματική ασφάλεια, πληρότητα και νέος ενθουσιασμός, κάνει την καθημερινότητά σας πιο βατή, πιο απλή και πιο εύκολα προσεγγίσιμη. Σήμερα, θα ανταλλάξετε μηνύματα και λόγια αγάπης.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Ένας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του και αναστατώνει την ρουτίνα σας. Νέο καρδιοχτύπι αλλά και νέο ρίσκο. Προσέξτε, όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, γιατί το ειδύλλιο μπορεί να είναι εφήμερο.