Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 2/9

Προβλέψεις για σήμερα  2/09

ΚΡΙΟΣ

επιθετικοί, επικοινωνιακά και φυσικά, παρουσιάζεστε σήμερα, αλλά θα πρέπει να ρεγουλάρετε τα νεύρα σας καθώς οι καταστάσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε, χρειάζονται ψυχραιμία.

ΤΑΥΡΟΣ

μην σας πιάνει αλλεργία όταν πρόκειται να ξοδέψετε χρήματα, που στο κάτω-κάτω, δεν πάνε άχρηστα μια και εσείς και οι δικοί σας θα περάσετε κάπου πολύ όμορφα

ΔΙΔΥΜΟΙ

το στόμα σας δεν πρόκειται να κλείσει με τίποτα σήμερα. Συζητάτε επί παντός επιστητού, είτε το ξέρετε είτε όχι. Εκεί όμως που θα διαπρέψετε, είναι στη διεκδίκηση του «αντικειμένου του πόθου σας».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό σας οίκο και βαδίζει ακάθεκτη προς εσάς, προς το σπίτι της εσείς θα αντιλαμβάνεστε ότι οι εικασίες και τα συμπεράσματα που βγάζατε εδώ και καιρό, για τα θέματα που σας απασχολούν, ήταν εντελώς εσφαλμένα.

ΛΕΩΝ

θα συγκινηθείτε και θα αναπολήσετε το παρελθόν, ίσως με φίλους από τα παλιά, σε μία κοινωνική εκδήλωση όπου θα παραβρεθείτε. Μην το παρακάνετε όμως με τη θεατράλε συμπεριφορά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

αφού είστε σε θέση να ξεχωρίσετε τα επαγγελματικά απ’ τα προσωπικά σας, γιατί σήμερα τα μπερδεύετε και χρεώνετε το ταίρι σας για τις επαγγελματικές σας «αποτυχίες»;

ΖΥΓΟΣ

ένα προγραμματισμένο ταξίδι, μπορεί να αναβληθεί και αυτό σας αναστατώνει το πρόγραμμα. Όμως να θυμάστε ότι «κάθε εμπόδιο για καλό» και να μην εκνευρίζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ο ερωτισμός, η λίμπιντο, η σεξουαλική διάθεση, χτυπούν κόκκινα, κάτι που μπορεί να κάνει το ταίρι σας, να σας λατρέψει ακόμα πιο πολύ. Επίσης να προσέχετε γιατί είστε επιρρεπείς στους πειρασμούς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

η σύναψη μιας συμφωνίας, είτε επαγγελματικής είτε ερωτικής, θα σας δώσει χαρά γιατί είναι κάτι που περιμένατε πολύ καιρό. Να είστε συγκαταβατικοί αν θέλετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

η κακή ψυχολογία σας, φέρνει και προβλήματα υγείας, καθαρά ψυχοσωματικής φύσεως. Επιληφθείτε αμέσως, ειδάλλως θα έχετε να αντιμετωπίσετε σοβαρές καταστάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

μεγάλη χαρά θα πάρετε είτε από τα δικά σας παιδιά, είτε από παιδιά που ανήκουν στον ευρύτερο οικογενειακό σας κύκλο. Δημιουργικότητα, καινούρια ξεκινήματα σε δουλειά και έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

ζητήματα του σπιτιού σας, του χώρου και του καλλωπισμού του, θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση. Θα θελήσετε να ανανεώσετε το χώρο που ζείτε και γιατί όχι, να κάνετε και κάποια επιπλέον έξοδα.