Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 2/9

Τα ζώδια για σήμερα 2/9

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα, και αποφασίστε να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας, για να λύσετε τα προβλήματα στις σχέσεις, που δεν πηγαίνουν καλά. Οι συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί πηγαίνουν όσο καλά επιτρέπουν οι συνθήκες.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ένα πρόβλημα υγείας, λύνεται έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα, όπως παρουσιάστηκε. Ίαση και θεραπεία. Εξυγίανση στο χώρο της δουλειάς από τους συνεργάτες, που δεν συνεργάζονται και ανανέωση της ενέργειας, στο χώρο. Κάποιες ανακατατάξεις, είναι απαραίτητες.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

 Η δημιουργικότητά σας χτυπά κόκκινα. Σας έχει καταλάβει ένας παθιασμένος ζήλος να δημιουργήσετε πράγματα, να κάνετε νέα επαγγελματικά και όχι μόνο, ξεκινήματα. Είστε ερωτευμένοι ή απλά είναι οι συνθήκες έτσι;

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Θα αναζητήσετε ένα καινούριο σπίτι. Κάποιοι από εσάς, στα πλαίσια της γενικότερης διάθεσης για αυτονομία, θα αναζητήσετε να αλλάξετε κατοικία, προκειμένου να έχετε την ησυχία σας. Απ’ την άλλη, μπορεί ήδη να έχετε μετακομίσει. Με το καλό λοιπόν.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα πείσει και τους πιο δύσπιστους για τις ικανότητες που έχετε στις διαπραγματεύσεις. Τηλεφωνικώς, ή διαδικτυακώς, θα καταφέρετε τα μέγιστα. Ευνοούνται οι μετακινήσεις, τα μικρά ταξίδια και οι διαδρομές.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 Ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, προερχόμενο από ένα έκτακτο έξοδο, ίσως σας τρομάξει, ιδιαίτερα τώρα που έχετε αποφασίσει να βάλετε τάξη στα έξοδά σας. Δείξτε ψυχραιμία, και πάρτε τις σωστές αποφάσεις για να μην ρισκάρετε περαιτέρω χασούρα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Συναισθηματικοί απέναντι στο ταίρι σας, αλλά και στα προβλήματα των φίλων σας. Σπεύδετε με ευαισθησία να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη και δεν λέτε όχι, ακόμα κι όταν αυτό μπορεί να αποβεί εις βάρος της δικής σας ψυχολογίας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Θα έχετε κέρδη από μυστικές ασχολίες, που μόνο εσείς ξέρετε. Εχθρότητες με γυναίκες θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Χειριστείτε την κατάσταση με ψυχραιμία και αποφύγετε να μιλήσετε για πράγματα που αργότερα μπορεί να κατηγορηθείτε γι αυτά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Κοινωνικοί και πολύ συζητήσιμοι. Σήμερα, σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε έναν συνεταιρισμό, ή μια συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει τα μέγιστα κέρδη. Θα δείτε πολλούς φίλους και γνωστούς και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Η φήμη σας, και το ταλέντο σας αναγνωρίζεται  από όλους τους συνεργάτες σας. Θα πρέπει όμως να αποφύγετε να εμπλακείτε ερωτικά με  πρόσωπο μέσα στο χώρο της δουλειάς, γιατί θα δημιουργηθεί σκάνδαλο.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Η διαισθητική σας ικανότητα σε πλήρη έξαρση, θα μπορείτε να προβλέψετε καταστάσεις που πρέπει να αποφευχθούν. Θα ωφελήσετε και θα ωφεληθείτε από αυτό και όλοι θα προστρέχουν σε σας για συμβουλές. Ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Θα κερδίσετε χρήματα από έναν συνεταιρισμό ή από την ουσιαστική συμβολή των συνεργατών σας, στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Κρατάτε πολλά μυστικά, και είστε επιφυλακτικοί και καχύποπτοι με όλους. Αυτό σας κάνει και συμπεριφέρεστε λίγο σκληρά.