Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 2/12

Τα ζώδια για σήμερα 2/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Η αναδρομή στο παρελθόν φέρνει λύσεις για το παρόν. Στα επαγγελματικά, με οδηγό την ευρηματικότητα αποφασίζετε για τα διλήμματα. Φόβοι ότι αναθεωρεί για εσάς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ώριμες σκέψεις και σωστές επιλογές.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κινητικότητα, αναβρασμός και αποκαλύψεις σε οικογενειακά θέματα. Στα επαγγελματικά, με μετριοπάθεια αντιμετωπίζεται ενθαρρυντικές καταστάσεις. Τα γεγονότα σας δένουν περισσότερο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρά τα παράπονα έρχονται ευχάριστες γνωριμίες.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναθεωρείται σκέψεις για σημαντικά πρόσωπα και προκαλείται απρόσμενες εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, εμπόδια που αντιμετωπίζονται με προσοχή για την εξέλιξη σας. Αποφάσεις για σημαντικές αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενη συνάντηση με ευχάριστη εξέλιξη.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εύνοια στα χρήματα και χρήσιμες επιλογές σε καίρια ζητήματα. Στα επαγγελματικά, δυσάρεστες ειδήσεις για τα αποτελέσματα που αναμένεται. Δίνετε σημασία και υλοποιείται επιθυμίες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσέγγισε για πισωγυρίσματα με θετική κατάληξη.

 

 

 

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλεύεστε τον δυναμισμό σας και επιβάλλετε τη γνώμη σας. Στα επαγγελματικά, προσπαθείτε και διορθώνεται με επιτυχία λάθος επιλογές. Ψάχνετε και βρίσκετε την διαφορετικότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εξωτερικεύεται τον ενθουσιασμό σας και γοητεύεται πρόσωπα.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ισχυροποιείται την παρουσία σας και διεκδικείτε τα κεκτημένα σας. Στα επαγγελματικά, η ομαδικότητα φέρνει αποτελέσματα και δικαίωση. Προκαλείται ερωτικά το ταίρι σας και βρίσκετε ανταπόκριση. Οι ελεύθεροι, διορθώνεται λανθασμένες εντυπώσεις για τον χαρακτήρα σας.

 

 

 

ΖΥΓΌΣ: Δίνετε χαρά σε οικογενειακά και συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, απρόσμενα γεγονότα προκαλούν το αίσθημα της ικανοποίησης. Πολλές συζητήσεις για να λύσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δεν σας ικανοποιεί τίποτα.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μικρές αναποδιές επισκιάζουν την ανεβασμένη αυτοπεποίθηση σας. Στα επαγγελματικά, λανθασμένες κινήσεις σας οδηγούν σε προσωπικές διαφορές. Μικρές διαφορές προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νιώθετε έτοιμη για το επόμενο βήμα.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέσα από εκρηκτικές καταστάσεις βρίσκεται συμμάχους για την συνέχεια. Στα επαγγελματικά, φοβίες και ανασφάλειες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Βρίσκεται περισσότερα κοινά σημεία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή επανασύνδεση με μεγάλο έρωτα.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιθυμείτε αλλαγές που θα σας παρασύρουν προς το καλύτερο. Στα επαγγελματικά, νέες συναντήσεις και συμφωνίες προκαλούν ευχάριστα γεγονότα. Σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προκαλείται εξελίξεις χωρίς να αναλάβετε ευθύνες.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θετικές εξελίξεις με κοντινά σας πρόσωπα με την βοήθειά σας. Στα επαγγελματικά, πίεση και δυσκολία σε οργανωτικά θέματα. Θετικά αποτελέσματα έρχονται μέσα από ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, η απόρριψη σας εκφράζει σήμερα.

 

 

 

ΙΧΘΎΣ: Διάθεση για δράση που θα προκαλέσει έκπληξη σε όλους. Στα επαγγελματικά, με διπλωματία κρατάτε ισορροπία σε όλα τα επίπεδα. Εκδηλώνεται με θέρμη τα συναισθήματά σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διεκδικείται το δικαίωμά του ανεξάρτητου έρωτα.