Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 2/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 2/1

 

 

ΚΡΙΟΣ: Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα, σας φέρνει κοντά με πρόσωπα που εκτιμάτε. Στα επαγγελματικά, προχωράτε σταθερά στον στόχο σας. Συζητήσεις για να βρείτε λύσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διστάζετε να εκδηλωθείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα, προκαλεί απροσδιόριστες ανασφάλειες και φοβίες. Στα επαγγελματικά,  με ομαδική συνεργασία προχωράτε στην επιτυχία. Απολαμβάνετε τις ερωτικές προσεγγίσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διεκδικείτε με πάθος το θέλω σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα, σας ενθαρρύνει να πάρετε πρωτοβουλίες. Στα επαγγελματικά, προσοχή στα λόγια, πιθανόν παρεξηγήσεις. Εκφράσεις επιθυμίας και ερωτισμού προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, λέτε εύκολα και απερίσκεπτα ναι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα, σας προτρέπει να δώσετε λύσεις σε εκκρεμότητες. Στα επαγγελματικά, καταπιέζεται έντονα από την  εκρηκτική ατμόσφαιρα. Ευνοϊκές συνθήκες για επενδύσεις ή σχέδια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, φιλικό πρόσωπο σας προσεγγίσει ερωτικά.

 

ΛΕΩΝ:  Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα, προκαλεί ευχάριστη διάθεση για διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε λάθη από επιπολαιότητα. Με θράσος και τόλμη κερδίζετε την εμπιστοσύνη από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανόν νέα σχέση με πολύ σημαντική εξέλιξη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα, εκφράζει συναισθήματα θερμά και κρύα. Στα επαγγελματικά, συνεχίζετε να είστε αποτελεσματικοι και αποδοτικοί. Παραδέχεστε λάθη και επανορθώσετε προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εφήμερα φλερτ δημιουργούν ψευδαισθήσεις για εξέλιξη.

 

ΖΥΓΌΣ:  Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα, προκαλεί εσωστρέφεια και αυτοκριτική. Στα επαγγελματικά, σημαντικές αποφάσεις καθορίζουν τις εξελίξεις. Συζητήσεις με ουσιαστικό αποτέλεσμα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποφασίζετε να κινηθείτε πρώτη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα, προωθεί τακτοποιήσεις και οριστικοποίηση καταστάσεων. Στα επαγγελματικά, σας προβληματίζει η έντονη σταθερότητα και αδράνεια. Συμπεριφορές απομάκρυνσης και αποθάρρυνσης προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία και έλξη από πρόσωπο αντίθετο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα, προκαλεί ανατροπές και μικρά εμπόδια. Στα επαγγελματικά, δημιουργούνται προβλήματα από μικρές καθυστερήσεις. Βάσεις για προοπτική και εξέλιξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θα αισθανθείτε έντονο φλερτ και διεκδίκηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα, ασχολείται με ζητήματα της οικογένειας. Συγκεντρωμένοι στο στόχο σας παρά τα εμπόδια αντιδράτε με επιτυχία. Συγκρούσεις και έντονες διαφωνίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κινείστε ελεύθερα και αποφεύγετε να αποφασίσετε.

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα, ευνοεί τη δημιουργία νέων καταστάσεων. Στα επαγγελματικά, νέες συνεργασίες και νέα σχέδια για το μέλλον. Εκφράζεστε συναισθηματικά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συζητήσεις και παιχνίδια ερωτικά με πρόσωπο του παρελθόντος.

 

ΙΧΘΎΣ: Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα, βάζει προϋποθέσεις για σημαντικές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, κακή επικοινωνία δημιουργεί προβλήματα συνεργασίας. Σχεδιάζεται ταξίδια ή εξόδους και αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποφάσεις ανατροπής και εκπλήξεων σε νέα γνωριμία.

 

Χρόνια πολλά καλή χρονιά, με υγεία ευτυχία και δημιουργία!