Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 19/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 19/12

 

ΚΡΙΟΣ: Αρχή μιας περιόδου που θα καθορίσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, η χαλαρότητα των ημερών δημιουργούν ευκαιρίες ανέλιξης και αυτοπροβολής. Αναθεωρείται σκέψεις και αλλάζετε τακτική για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συναισθηματικές ανάγκες σας οδηγούν σε λάθη.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Περιορίζεστε στις κινήσεις σας πριν γίνουν μοιραίες και ιδιαίτερα επώδυνες. Στα επαγγελματικά, εκνευρίζεστε από πιέσεις που θεωρείται ασήμαντες. Κινήσεις που προκαλούν την ανανέωση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξεκάθαρες κουβέντες προκαλούν νέα ανοίγματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναμνήσεις και ενοχές δημιουργούν δυσάρεστα συναισθήματα και θολώνει την κρίση σας. Στα επαγγελματικά, απρόοπτες υποχρεώσεις δημιουργούν εντάσεις μικρής έκτασης. Επιφυλακτικοί και καχύποπτοι προκαλείτε σε συζητήσεις το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σκέψεις για επιστροφή στο παρελθόν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέα γνωριμία ιδιαίτερα ωφέλιμη σε μελλοντικά σχέδια σας. Στα επαγγελματικά, έντονος προβληματισμός για σημαντικές αποφάσεις για τις εξελίξεις. Εποικοδομητικές διαφωνίες οριοθετούν τα δεδομένα ανάμεσα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απομακρύνεστε από ανούσιες καταστάσεις αποτρέποντας προσεγγίσεις.

 

ΛΕΩΝ: Πιέσεις σε ζητήματα καθημερινότητας σας αποπροσανατολίζουν από το στόχο σας. Στα επαγγελματικά, σας αγχώνουν σημαντικά προβλήματα που απαιτούν λύση. Απρόσμενα γεγονότα αλλάζουν τα σχέδια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έρχεστε αρκετά κοντά με το πρόσωπο που επιθυμείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πραγματοποιείται δραστηριότητες που ανεβάζουν στα ύψη το ηθικό σας. Στα επαγγελματικά, επικεντρώνεται στο να ολοκληρώσετε εκκρεμείς υποθέσεις. Σκέψεις και φοβίες πώς απομακρύνεστε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συναισθηματική ανάγκη για επιστροφή στο πρόσφατο παρελθόν.

 

ΖΥΓΌΣ: Αισθάνεστε πως η τύχη σας χαμογελάει και το εκμεταλλεύεστε. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε την εμπιστοσύνη που σας δίνουν προς όφελος όλων. Προσπαθείτε να απομακρύνετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, βάσεις για νέα σχέση με σοβαρή προοπτική.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιεστικές καταστάσεις εντείνουν την ανάγκη για άμεσες ενέργειες. Στα επαγγελματικά, εύνοια στις διαπροσωπικές σχέσεις με σκοπό την ανάδειξη του κοινού έργου. Δείχνετε έμπρακτα την αφοσίωση και τα συναισθήματα στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τίποτα ουσιαστικό δεν σας κεντρίζει το ενδιαφέρον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσοχή στα ανοίγματα που κάνετε ψυχικά και υλικά. Στα επαγγελματικά, σας προβληματίζουν ιδιαίτερα οικονομικές συζητήσεις που δεν καρποφορούν. Κινήσεις που δημιουργούν ανασφάλεια στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρασύρεστε συσκέψεις και χάνετε ευκαιρίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρά την στασιμότητα των καταστάσεων βρίσκεται την διάθεση και διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, συζητήσεις για έναρξη εργασίας ή προαγωγή. Διαφωνίες και εντάσεις ταράζουν την σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θετικές αποφάσεις για άμεση εξέλιξη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτεραιότητα σας να λύσετε πρακτικά θέματα με θέμα την οικογένεια. Στα επαγγελματικά, ανησυχίες χωρίς αιτίες παρατείνουν το άγχος. Κάνετε προσπάθειες για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτοτροπείτε με πρόσωπα που θεωρείται εμπιστοσύνης.

 

ΙΧΘΎΣ: Οργανώνεται και σχεδιάζεται τις επόμενες οικογενειακές κινήσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε επιπόλαια λάθη που κοστίζουν. Έντονες συγκρούσεις αλλά και αναθέρμανση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενες συγκυρίες δημιουργούν συνθήκες ενδιαφέρουσας γνωριμίας.