Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 18/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 18/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Ευνοϊκές συνθήκες για να λυθούν προσωπικά προβλήματα. Στα επαγγελματικά, σημαντικές αποφάσεις που αναβαθμίζουν τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες. Αποκαλύψεις που σας ξαφνιάζουν από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενδιαφέρουσες επικοινωνίες αναπτερώνουν το ηθικό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προσοχή στις αντιδράσεις σας σε μικρές διαφωνίες με κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, με ευέλικτες κινήσεις αποφεύγετε παγίδες συναδέλφων. Εκρηκτικό κλίμα και μικρές διαφορές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, οι σκέψεις περιορίζουν τις δράσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σας βαραίνουν οι σκέψεις για λάθος εκτιμήσεις σε παρελθοντικά προβλήματα. Στα επαγγελματικά, σας εκπλήσσουν ανατρεπτικές προτάσεις από το πουθενά. Λογομαχίες και εντάσεις χωρίς συνέπειες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενο φλερτ από κοντινό πρόσωπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανασφάλειές επηρεάζουν σημαντικά την κρίση σας για τα γεγονότα. Στα επαγγελματικά, επιπόλαια λάθη δημιουργούν μικρή αναστάτωση. Προσεγγίζεται συναισθηματικά και ερωτικά το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με διστακτικές κινήσεις προσεγγίζεται ερωτικά νέα γνωριμία.

 

ΛΕΩΝ:  Εντάσεις και διαφωνίες για σημαντικά θέματα στο οικογενειακό περιβάλλον. Στα επαγγελματικά, ανταγωνιστικές ιδέες δυναμώνουν και ενισχύουν τη συνεργασία. Μετριάζετε την εγωιστική συμπεριφορά σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επικεντρώνεστε στον εαυτό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Προτεραιότητα σας να ικανοποιήσετε δικές σας ανάγκες. Στα επαγγελματικά, ευχάριστες εξελίξεις ανατρέπουν θετικά το κλίμα. Απομακρύνεται ότι τοξικό σας επηρεάζει με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δέχεστε πρόταση για ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

 

ΖΥΓΌΣ:  Σημαντικές επαφές βοηθούν στην βελτίωση της ψυχολογίας σας. Στα επαγγελματικά, εύνοια σε οικονομικά θέματα όχι σε επέκταση. Ψυχική και πνευματική ένωση προκαλούν ερωτισμό με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσπαθείτε να πλησιάσετε το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποβάλλετε απερίσκεπτες σκέψεις που διαιωνίζουν τη λανθασμένη κρίση σας. Στα επαγγελματικά, πρωτοβουλίες με κίνδυνο να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Συνεχίζετε να προκαλείτε εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απορρίπτεται κάθε σκέψη ενέργειας προς εσάς.

 

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σας παραξενεύει τους γύρω σας. Στα επαγγελματικά, με υπομονή και πείσμα πετυχαίνετε το στόχο σας. Βελτιώνεται αισθητά η σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διάθεση για γνωριμίες και ότι προκύψει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κοινωνικοποίηση και η διασκέδαση σε άμεση προτεραιότητα. Στα επαγγελματικά, απρόσμενες ενέργειες δημιουργούν ανεπιθύμητα αποτελέσματα προκαλώντας εκνευρισμό. Σοβαρές συζητήσεις και σημαντικές αποφάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δέχεστε πιέσεις σε βαθμό εκνευρισμού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκέψεις και ιδέες που δίνουν νόημα στις αμήχανες στιγμές. Στα επαγγελματικά, με ευελιξία αποφεύγετε τις συγκρούσεις. Πράξεις με κίνητρο τις επιθυμίες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αδιαφορείτε και αδικείται διακριτικό φλερτ.

 

 ΙΧΘΎΣ: Άσχημες ειδήσεις και ανατρεπτικές καταστάσεις ταράζουν την ισορροπία σας. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε συνεργάτες που προσπαθούν να σας διαβάλουν. Περιορίστε τον τρόπο που εκφράζεστε προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή νέα γνωριμία σας αναστατώνει ευχάριστα.