Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 18/10

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 18/10

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Ανασφάλειες και απωθημένα που υπάρχουν μέσα σας και δεν τα έχετε δουλέψει, δημιουργούν ένταση στις αισθηματικές σας σχέσεις. Κτητικότητα και πάθος, δεν είναι καλοί σύμβουλοι.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Αποφασίζετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας, αλλά μάλλον κάνετε λάθος επιλογή καθώς δεν θα αρέσετε σε κανέναν. Αυτό οφείλεται σε ένα αίσθημα του ανικανοποίητου που σας έχει καταλάβει.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ρομαντισμός, αισθησιασμός και εξιδανίκευση της αγάπης και του έρωτα. Ένα πρόσωπο, παράξενο και εκκεντρικό, κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας και την αναστατώνει.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Οικονομική άνοδος, τύχη και βοήθεια από ισχυρούς ανθρώπους για το ξεκίνημα ενός νέου επαγγελματικού εγχειρήματος που θα φέρει όχι μόνο κέρδη αλλά και αναγνωρισιμότητα.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας καίρια και γρήγορα. Ασχολείστε με τα πρακτικά θέματα και τη γραφειοκρατία. Τα οικονομικά σας, ως εκ τούτου, παίρνουν ξανά ανοδική πορεία.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ένα πρόσωπο εισέρχεται στη ζωή σας και ενεργοποιεί συναισθήματα που είχατε σε καταστολή για μεγάλο διάστημα. Φέρνει το ερωτικό καρδιοχτύπι που είχατε ξεχάσει, αλλά προσοχή, γιατί είναι μικρής διάρκειας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Οργανώνετε πιο καλά το χρόνο και τις δυνάμεις σας και γι αυτό πετυχαίνετε να τακτοποιήσετε τα γραφειοκρατικά σας θέματα αλλά και να ανεβείτε οικονομικά. Αυτό σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Επιστρέφει η ορθολογιστική σας σκέψη, για να σας δώσει τη δυνατότητα να ανακάμψετε στα επαγγελματικά και να προωθήσετε τα σχέδια που έχουν μείνει πίσω, για μεγάλο διάστημα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Σταθεροποιούνται τα οικονομικά σας. Βάζετε σε καλή σειρά τις υποχρεώσεις σας. Αν κάνετε κάποια βόλτα στην τράπεζα, θα δείτε ότι ο τραπεζικός σας λογαριασμός, είναι εκπληκτικά «αξιοπρεπής».

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Θα διαπιστώσετε ότι η απογοήτευση που νιώθετε, οφείλεται στο γεγονός, ότι δίνετε μεγάλη σημασία στη δημόσια εικόνα σας. Αν σταματήσει να σημαίνει τόσο πολλά η καταξίωση για σας, όλα θα γίνουν πιο θετικά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Τα οικονομικά αρχίζουν και ανεβαίνουν, η δουλειά μπαίνει σε καλή ρέγουλα, ενώ οι εκκρεμότητές σας, λύνονται σχεδόν από μόνες τους, χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Η τύχη σας ευνοεί.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Η έμφυτη ανασφάλειά σας, φέρνει φοβίες. Οι φοβίες σας, οδηγούν σε σκαμπανεβάσματα τις σχέσεις,  και θα βιώσετε άσχημους κλυδωνισμούς αν δεν δείξετε στο ταίρι σας, περισσότερη εμπιστοσύνη.