Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 18/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 18/1

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Δεν είναι και πολύ καλό να συμφωνείτε μόνο και μόνο για να μην υπάρξουν ρήξεις στις σχέσεις. Από την άλλη μεριά, δεν φημίζεστε και για τη συμβιβαστική σας διάθεση. Παρ’ όλα αυτά, ίσως, μέσα από τις εντάσεις, να βρεθεί η χρυσή τομή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ανατροπές, όχι απαραίτητα δυσάρεστες όμως. Το μόνο που μπορεί να σας κοστίσει, είναι ότι για να διεκπεραιωθούν κάποια σχέδιά σας, θα πρέπει να εγκαταλείψετε κάποια άλλα και στη θέση τους να κάνετε καινούρια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Τα προσωπικά σας σχέδια ανατρέπονται, ξαφνικά, όχι απαραίτητα από δική σας υπαιτιότητα. Επαγγελματικά θέματα, που χρειάζονται λύσεις άμεσες, θα είναι τα κυρίαρχα θέματα, αλλά και κάποια προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις πάσης φύσεως.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Δώστε έμφαση σε οικονομικές υποχρεώσεις σας και μην κοιτάτε πώς να τη σκαπουλάρετε. Ασχοληθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί τους έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Οι σχέσεις αναζωογονούνται.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Για πολλούς και διάφορους λόγους, είστε εκνευρισμένοι σήμερα. Θα πρέπει να ελέγξετε όμως τα νεύρα σας, γιατί ίσως έρθετε σε ρήξεις με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες αλλά και με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσοχή στις ερωτικές σχέσεις γιατί οι καβγάδες οδηγούν σε χωρισμούς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Οι παρεξηγήσεις, κυρίως με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες, φέρνουν καβγάδες και οι καβγάδες μπορεί να οδηγήσουν σε ναυάγιο τα επαγγελματικά σας σχέδια, αφήστε που μπορεί να ανατραπούν και να χρειαστεί να ξεκινήσετε απ’ το μηδέν.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ανατρεπτική η ημέρα για τα σχέδιά σας, σας απογοητεύει ίσως και σας στεναχωρεί. Αυτό όμως που εξάγεται σαν γενικό δίδαγμα, είναι ότι θα έπρεπε να φροντίζετε καλύτερα την διαδικασία υλοποίησής τους, για να εξασφαλίζετε ότι δεν θα κινδυνέψετε με ανατροπές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Απρόβλεπτα γεγονότα αναστατώνουν την οικογένειά σας, και τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Θα χάσετε πολλές φορές την ψυχραιμία σας σήμερα, γι αυτό να φροντίσετε να έχετε πνευματική διαύγεια, αλλά και ξεκάθαρες βλέψεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Αν χάσετε έστω και για μια στιγμή τον ειρμό των λεγομένων σας, θα έρθετε με μαθηματική ακρίβεια, σε ρήξη με άτομα τόσο του κλειστού οικογενειακού σας κύκλου, αλλά και με άλλους, του ευρύτερου κοινωνικού σας περιβάλλοντος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Καλό είναι να μην συνάψετε καμία οικονομική συμφωνία, σήμερα. Προτιμήστε να συζητήσετε τους όρους της συμφωνίας, και παρατείνετε τη συζήτηση προκειμένου να κερδίσετε χρόνο. Δεν ευνοείστε στα οικονομικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχετε κέρδος ανάλογο με τις προσπάθειές σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Και ενώ όλα πηγαίνουν καλά, ξαφνικά, απ’ το πουθενά, αναπάντεχα, συμβαίνουν ανατροπές που επηρεάζουν τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά σας σχέδια. Αυτό σας αφήνει, κατά κάποιον τρόπο, μετέωρους και αποπροσανατολισμένους. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Στην προσπάθειά σας να κάνετε τη δουλειά σας όσο το δυνατόν πιο καλά, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε μυστικές επαφές με άτομα που θεωρείτε ότι θα σας βοηθήσουν. Αυτό δεν ευνοείται όμως. Αντίθετα ευνοείται η βοήθεια προς τους δικούς σας ανθρώπους.