Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 17/9

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 17/9

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να κάνετε ένα μεγάλο έξοδο. Ωστόσο, θα έχετε επιτυχία στις οικονομικές σας επιδιώξεις σε γενικές γραμμές. Αν δεν ασχολείστε με αντικείμενα που απαιτούν γρήγορη κίνηση, είναι καιρός να το κάνετε γιατί θα έχετε μεγάλο κέρδος.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Η τάση σας να ονειροπολήσετε θα σας οδηγήσουν σε διαψεύσεις, τόσο των ονείρων σας, όσο και των επιδιώξεών σας. Προσέξτε τις παθολογικές ευαισθησίες που οφείλονται κυρίως σε ψυχολογικούς παράγοντες και που δεν είναι εύκολο να τους ελέγξετε.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Θα σας προβληματίσουν οι σχέσεις σας με γυναίκες, και ίσως έρθετε σε μεγάλη ρήξη μαζί τους. Σήμερα θα έχετε μια τάση τεμπελιάς, θα νιώθετε απομονωμένοι και το μόνο που θα θέλετε, θα είναι να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Κέρδη μέσω συνεταιρισμών, συνεργασιών και ενασχόλησης με τα κοινά. Θα έλκετε τους άλλους, και θα είστε κοινωνικοί και συζητήσιμοι. Ισχυρή φαντασία, δημιουργικότητα και καλές επαφές με το κοινό. Μεγάλη βοήθεια από τους φίλους.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Παρεμποδίζεται η ψυχολογική σας ισορροπία, εξαιτίας μιας ασίγαστης δίψας για αναγνώριση. Αισθάνεστε ότι δεν σας αναγνωρίζονται τα προσόντα και η προσφορά σας και ο τρόπος που τα επιδιώκετε, σας φέρνει μεγάλο άγχος και εσωτερική ένταση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Να δεχθείτε ευχάριστα τις συμβουλές και τις υποδείξεις των ανωτέρων και των εμπειρότερων από εσάς, γιατί η επιθυμία τους είναι να σας βοηθήσουν κι όχι να σας το παίξουν «κάποιοι». Ευνοούνται οι πανεπιστημιακές σπουδές, η διπλωματική καριέρα και η μετανάστευση.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ιδιαίτερο το ενδιαφέρον σας σήμερα, για θέματα αποκρυφισμού, τη μεταφυσική ή την αστρολογία. Οι συνεργάτες, οι συνεταίροι, αλλά και ο ερωτικός σύντροφος μπορεί να αποτελέσουν πηγή εσόδων για σας. Ένα κληρονομικό θέμα υπό συζήτηση.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Καλές οι επαφές σας με άτομα που ταξιδεύουν. Επιτυχία σε νομικές υποθέσεις, αλλά και στις σχέσεις. Για τους ελεύθερους, μια καινούρια γνωριμία φέρνει το ερωτικό καρδιοχτύπι ξανά στη ζωή σας. Το επιχειρηματικό σας ένστικτο σε πλήρη λειτουργία.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Ευαίσθητη η υγεία σας, εξαιτίας μεγάλου άγχους. Μια αλλαγή στα επαγγελματικά σας αγχώνει και σας στρεσάρει πολύ, τόσο, που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αρκετά ψυχοσωματικά προβλήματα, που αν δεν μεριμνήσετε θα επεκταθούν.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Η κακή εκτίμηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες επιδιώκετε την εκπλήρωση των σχεδίων σας, σας οδηγεί σε λάθη. Προκειμένου να σπεύσετε να διορθώσετε τα πράγματα γίνεστε υπερβολικοί και η σταθερότητα κλονίζεται.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ιδιαίτερα μεγάλη και έντονη δραστηριότητα μέσα στο χώρο του σπιτιού σας. Θα πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές που είχατε κατά νου εδώ και καιρό. Θα βοηθηθείτε οικονομικά από γυναικεία, κυρίως, συγγενικά πρόσωπα, ή ακόμα και θα επιλέξετε να ξεκινήσετε δουλειά στο σπίτι.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Είστε υπερβολικά ευμετάβλητοι αλλά και πολύ δραστήριοι. Νιώθετε μεγάλη έλξη για τα περίεργα και τις ασυνήθιστες έρευνες και θέλετε να ζήσετε μόνο με την εξυπνάδα σας, αν είναι δυνατόν. Είστε περίεργοι, αγαπάτε τη μάθηση και δεν χάνετε την ευκαιρία να επιδοθείτε σε διαρκείς επικοινωνίες.