Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 17/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 17/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Απρόσμενες ευχάριστες ειδήσεις σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις των άλλων. Στα επαγγελματικά, υψηλές προσδοκίες για τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Σκέψεις για σημαντικές και ωφέλιμες αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κρυφές καταστάσεις εξελίσσονται απρόσμενα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Βγάζετε σημαντικά συμπεράσματα μέσα από ώριμες σκέψεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις διαπραγματεύσεις που προκαλούν εξωτερική παράγοντες. Ερωτισμός και έντονες αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναστατώνεστε από τυχαία γνωριμία και κάνετε ανεξέλεγκτες ενέργειες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν σας. Στα επαγγελματικά, λειτουργείτε με λογική και σύνεση απορρίπτοντας να ρισκάρετε. Ανατροπές και ευχάριστη διάθεση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πρόσωπα διαθέσιμα για εφήμερες καταστάσεις υπάρχουν όχι για ουσιαστική σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με ευχάριστη διάθεση αποδέχεστε τις μικρές αλλαγές της καθημερινότητας. Στα επαγγελματικά, κινείστε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Συζητήσεις που εκτονώνουν την έκρυθμη κατάσταση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εξελίξεις αναμένονται με το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΛΕΩΝ: Στρέφεστε προς την αναζήτηση νέων ποιο δημιουργικών καταστάσεων. Στα επαγγελματικά, αλλαγή ή νέα εργασία ή προαγωγή επιβραβεύει τις προσπάθειες σας. Σκοπός σας είναι η ανανέωση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απολαμβάνετε στο έπακρο τις κατακτήσεις που εμφανίζονται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την προσοχή σας στην οικογένεια αποφασίζετε για μελλοντικές εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, επιπόλαιες κινήσεις δημιουργούν προβλήματα που δεν διαρκούν. Δεν αφήνετε ανεκμεταλευτες τις προθέσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτοτροπείτε χωρίς ταμπού αλλά όχι χωρίς ενοχές.

 

ΖΥΓΌΣ: Σημαντικές προσπάθειες να διατηρήσετε τις προτεραιότητες χωρίς να παρακλεινετε. Στα επαγγελματικά, απρόσμενο γεγονός προκαλεί περιστασιακή χαρά. Εκφράσεις πάθους και περιποίησης απολαμβάνετε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δέχεστε ιδιαίτερη πίεση να αποδεχτείτε συγκεκριμένες καταστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δημιουργούνται καταστάσεις που σας παρασύρουν σε παρορμητικές κινήσεις. Στα επαγγελματικά, βελτιώνετε τις αποδόσεις σας προκειμένου να αποφύγετε οποίες συνέπειες. Προτάσεις για αλλαγές στην καθημερινότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, υλοποιείται επιτυχημένα εκκρεμείς υποθέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιβάλλετε τη γνώμη σας και εξομαλύνετε τις οικογενειακές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, συζητήσεις που ανοίγουν νέους δρόμους ποιο δημιουργικούς. Προβλήματα καθημερινότητας λύνονται με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με προοπτική εξέλιξης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευχάριστα μηνύματα έρχονται και ανατρέπουν εντελώς το δυσάρεστο κλίμα. Στα επαγγελματικά, ριζικές αλλαγές δημιουργούν παρεξηγήσεις και μικρές εντάσεις. Οι σκέψεις γίνονται πράξεις και επιβραβεύονται από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κίνηση θετική από το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κοινωνικές δραστηριότητες δημιουργούν ένα ευνοϊκό κλίμα και ευχάριστω. Στα επαγγελματικά, δραστικές κινήσεις βελτιώνουν αισθητά την εικόνα σας. Καταιγιστικες εξελίξεις διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, στιγμιαίες αποφάσεις σας βγαίνουν σε καλό.

 

ΙΧΘΎΣ: Η αντίθεση των συναισθημάτων θα σας παρασύρουν σε βεβιασμένες κινήσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις επαφές σας, κίνδυνος απογοήτευσης. Εκμεταλλεύεστε την αδυναμία που σας έχει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, η επιμονή σας για επανασύνδεση ευδοκιμεί.