Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 17/11

 

Τα ζώδια για σήμερα 17/11

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Θα αισθανθείτε έντονη την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από το κοινωνικό γίγνεσθαι, και να μείνετε στον προσωπικό σας χώρο, ερχόμενοι έτσι, σε επαφή με τον εαυτό σας για μια καλή συζήτηση μαζί του.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Επειδή οι απόψεις σας βασίζονται σε προσωπικές εκτιμήσεις, και ενδεχόμενα λανθασμένες, είναι πολύ πιθανό να παρεξηγήσετε και να παρεξηγηθείτε. Κάποιες ρήξεις, ίσως να μην μπορέσετε να τις αποφύγετε.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Τα έξοδά σας, γίνονται ενστικτωδώς, ή σύμφωνα με την παρόρμηση της στιγμής και όχι βάση των πραγματικών σας αναγκών. Γι αυτό, σήμερα, είναι απαγορευμένες οι οικονομικές επενδύσεις, ακόμα και οι πιο «ελαφρές».

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ενισχυμένη αρκετά η υποκειμενική κρίση. Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα και τη διάθεση της στιγμής, επομένως παίρνετε πολύ «πατριωτικά» το κάθε τι. Μήπως, απλά αποζητάτε την προσοχή των άλλων;

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για σοβαρές αποφάσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσετε εν θερμώ και οι επιλογές σας να είναι λανθασμένες, κάτι που μακροπρόθεσμα, θα το πληρώσετε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Έντονη κοινωνικότητα και πολλές επαφές με φίλους και γνωστούς. Άλλο η παρέα όμως, κι άλλο να εξαρτάσθε αποκλειστικά από τις επιθυμίες και τις ανάγκες των φίλων, αγνοώντας τις δικές σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ο συναισθηματισμός, διαχέεται στην επαγγελματική σας δράση, προσδίδοντας μια πιο ευαίσθητη και πιο καλλιτεχνική χροιά σε ό,τι κάνετε. Στο προσκήνιο η κοινωνική και επαγγελματική ζωή.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Επιτέλους, τώρα, μπορείτε να ονειρευτείτε, να ταξιδέψετε, να τολμήσετε αυτό που δεν είχατε τολμήσει ως τώρα. Και καθώς η ρουτίνα έχει γίνει φορτική, δεν είναι κακό να πάτε ένα ταξίδι.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Ένα σκοτεινό πέπλο μυστηρίου, σκεπάζει τις σκέψεις σας, που πηγαινοέρχονται σε πολύ μακάβρια θέματα αλλά και σε υπαρξιακά ερωτήματα, που ταλαιπωρούν, τόσο εσάς, όσο και τους γύρω σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να συντροφευθείτε και αναζητάτε το κατάλληλο άτομο. Το θέμα είναι ότι όταν το άτομο αυτό βρίσκεται, εσείς, γίνεστε ζηλιάρηδες, κτητικοί, επομένως και φορτικοί.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε καταστάσεις άγχους και φορτίζεστε συναισθηματικά, από τα εργασιακά σας θέματα, ή από κάποιο πρόβλημα υγείας, δικό σας ή ενός προσφιλούς σας ατόμου.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Έντονη η επιθυμία σας να γίνετε γονείς. Σήμερα, βελτιώνονται οι σχέσεις με τις γυναίκες και τα παιδιά, τρέφεται το συναίσθημα και βγαίνει από μέσα σας έντονο πάθος. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται.