Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 17/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 17/1

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Οι φίλοι, το κοινωνικό περιβάλλον είναι πάντα κοντά σας, να στηρίζει τις προσπάθειές σας. Η συμμετοχή σας δε, σε ομάδες με κοινές δραστηριότητες και επιδιώξεις, μπορεί να σας δώσει μεγάλη χαρά αλλά και την ικανοποίηση ότι συνεισφέρετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Και σήμερα το θέμα της υγείας σας, σας κρατά απασχολημένους. Την ίδια ώρα, προκύπτουν και κάποια εργασιακά ζητήματα που πρέπει να επιληφθείτε άμεσα και καίρια. Ευτυχώς, για σας, έχετε ικανότατους συνεργάτες που δεν θα σας αφήσουν ξεκρέμαστους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Καιρός να σας απασχολήσουν νέα σχέδια, να διευρύνετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας ορίζοντες αλλά και να διευρύνετε το πνεύμα σας. Προσανατολίστε το ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Επανέρχονται ζητήματα που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν, καμιά βδομάδα πίσω, και τα νεύρα σας, γίνονται κουρέλι. Θα πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη ψυχραιμία, αν δεν θέλετε να έρθετε σε οριστικές ρήξεις.

 

ΛΕΩΝ

 

Θα μπορέσετε να συζητήσετε με το ταίρι σας, τα θέματα που απασχολούν τη σχέση και μαζί, να βρείτε μια λύση. Να είστε πάντα σε ετοιμότητα και με διάθεση, να ακούσετε, χωρίς να βιάζεστε να απαντήσετε για να περάσει το δικό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Η δουλειά θα σας απορροφήσει τόσο ώστε να ξεχάσετε για λίγο τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Προκύπτουν κάποια επαγγελματικά θέματα που καλείστε να λύσετε άμεσα και καίρια αλλά και κάποιες νέες ευκαιρίες που δεν γίνεται να αγνοήσετε.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ευνοούνται οι επικοινωνίες σας, κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν με αγαπημένα πρόσωπα. Θα ανταλλάξετε μηνύματα και τηλεφωνήματα αγάπης και θα εισπράξετε πολύ όμορφες δηλώσεις από το ταίρι σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η οικογένεια, τα θέματά της και ό,τι ξαφνικό μπορεί να προκύψει από εκεί, πρόκειται να σας απασχολήσει, σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Φροντίστε να τα διαχειριστείτε με ψυχραιμία και σύνεση και με ένα πνεύμα δικαιοσύνης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Κρατηθείτε μακριά από υπογραφές συμφωνιών, ακόμα κι αν τις κυνηγάτε εδώ και καιρό. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για συνεργασίες ούτε για συναντήσεις επαγγελματικής φύσεως. Μείνετε αν γίνεται όσο το δυνατόν πιο πολύ στον προσωπικό σας χώρο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Έρχεστε ενώπιον οικονομικών συναλλαγών, απ’ όπου θα βγάλετε καλό κέρδος και αυτό συμπεραίνεται από την ικανοποίηση που θα έχει το βλέμμα σας, όταν επισκεφθείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο στην τράπεζα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Παρασκηνιακές ενέργειες και κινήσεις των συνεργατών σας, στον επαγγελματικό σας χώρο, και οι οποίες γίνονται εις βάρος σας, αποκαλύπτονται. Με μοναδική ευστροφία θα να ανακαλύψετε τους υπαίτιους.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Καλό είναι να μην εμπλακείτε σε παρασκηνιακές ενέργειες και κουτσομπολιά, κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο, μια και αυτό μπορεί να έχει ως συνέπεια, την επίπληξη από τους ανωτέρους σε περίπτωση που θα αποκαλυφθούν.