Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 16/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 16/12

 

ΚΡΙΟΣ: Δεν λείπει η υπερβολή από τον τρόπο που λειτουργείτε. Στα επαγγελματικά, εύνοια για προώθηση των σχεδίων σας παρά τα εμπόδια. Ευκαιρία να δείξετε περισσότερη διαλλακτικότητα προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διλήμματα ανάμεσα στις ασφαλείς επιλογές σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Καταβάλετε σημαντικές προσπάθειες για να παραμείνετε εντός προγραμματισμού. Στα επαγγελματικά, επηρεάζεστε αρκετά ωστόσο δείχνετε την αξία σας. Αφήνετε στην άκρη τον εγωισμό και αγκαλιάζετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εντείνεται τις σκέψεις για το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναθεωρείται τους στόχους σας και δίνεται έμφαση στην οικογένεια. Στα επαγγελματικά, παρουσιάζονται ευκαιρίες να λύσετε εκκρεμείς ζητήματα. Σας αγχώνουν οι απαιτήσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προκαλείτε επαφές για να διατηρήσετε ζεστό το ενδιαφέρον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίζετε θετικά τις συνέπειες από υποθέσεις που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά, επανεξετάζεται ζητήματα και επωφελείστε από συμφωνίες. Δίνετε περισσότερο χώρο και πρωτοβουλίες στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παραμένει επιφυλακτικό το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΛΕΩΝ: Εξελίσσονται τα σχέδια σας με τον καλύτερο τρόπο. Στα επαγγελματικά, Η διαίσθησή σας σας βγάζει από πιθανό αδιέξοδο. Η επικοινωνία γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, βήματα προσέγγισης από το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρόσφορο έδαφος για να βάλετε σε μία σειρά τα προβλήματα. Στα επαγγελματικά, πιθανή αποτυχία για τα σενάρια που σκέφτεστε. Αναθεωρείται τις καταστάσεις και ευελπιστείτε για το καλύτερο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κρίνεται επιπόλαια τις ανάγκες των άλλων.

 

ΖΥΓΌΣ: Προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις για επιτυχημένους στόχους. Στα επαγγελματικά, επωφελείστε από πρόσωπα που είχατε στο περιθώριο. Παραμένετε σιωπηλοί απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δεν δέχεστε τίποτα κατώτερο από αυτό που δικαιούστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μάταιες προσπάθειες να ξεφύγετε από την πεζή ρουτίνα. Στα επαγγελματικά, χωρίς ρίσκο προετοιμάζεται τις επόμενες κινήσεις. Ή εσωστρέφεια προκαλεί ανησυχία στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτική προσέγγιση στο επαγγελματικό περιβάλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δράσεις που δηλώνουν την επιθυμία σας και τις ανάγκες σας. Στα επαγγελματικά, ανεπιτυχής προσπάθεια να καλύψετε αδυναμίες τρίτων. Συνειδητοποιείτε πόσο ίδια θέλω έχετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αισιοδοξία προκαλούν ειδήσεις απομακρυσμένες που έρχονται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ιδιαίτερη προσήλωση στις υποχρεώσεις και στην κοινωνική ζωή. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε συνεργάτες που λειτουργούν πισώπλατα. Συζητήσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αρνείστε προτάσεις αν και ελκυστικές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μικροαναποδιές σε πρακτικά θέματα σας πάνε χρονικά πίσω. Στα επαγγελματικά, με διαλλακτικότητα αντιδράτε στις δύσκολες απαιτήσεις. Θετικές εξελίξεις στα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ελκύεται πρόσωπα που σας είναι αδιάφορα.

 

ΙΧΘΎΣ: Μένετε συνεπής στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Στα επαγγελματικά, ενδεχόμενα λάθη κοστίζουν στην εικόνα σας. Αφήνετε καχυποψίες να σας επηρεάσουν δυσμενώς προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αρνείστε κατηγορηματικά επιστροφή στο παρελθόν.