Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 16/11

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 16/11

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Θα αισθανθείτε έντονη την ανάγκη να αποτραβηχτείτε στον προσωπικό σας χώρο και δη στο σπίτι σας, όπου η επαφή με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, σας γαληνεύει από το άγχος.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Επηρεάζεται η επικοινωνία με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό, θα εξαρτηθεί από το πόσο αντικειμενικοί θα είστε στις κρίσεις σας και στις επιλογές σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Δια ροπάλου, αν χρειαστεί, απαγορεύονται τα έξοδα, και κυρίως εκείνα τα χαζά που κάνετε εσείς όταν σας πιάνει η αγοραστική σας μανία και η παρόρμηση σας κυβερνά.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Παίρνετε πολύ προσωπικά το κάθε τι που συμβαίνει και αυτό έχει ως συνέπεια να είστε πολύ μονοκόμματοι και άκαμπτοι ως προς τις απόψεις σας. Το να λειτουργείτε σύμφωνα με τα ένστικτα της στιγμής, δεν είναι πάντα για καλό.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Ψυχολογική κόπωση, που επεκτείνεται και σε επίπεδο παθολογίας και που προέρχεται από τις ανασφάλειες και τη μελαγχολία που σας διακατέχουν. Να ξέρετε επίσης, ότι αν λειτουργήσετε εν θερμώ, τίποτα σωστό δεν πρόκειται να γίνει.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Έντονη κοινωνικότητα και φιλικές συναναστροφές, μέσα από τις οποίες θα γνωρίσετε ανθρώπους, που ακόμα κι αν δεν σας ενθουσιάσουν ερωτικά, μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι σε άλλα επίπεδα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Δεν αισθάνεστε ότι θέλετε να αναλωθείτε στο βωμό κανενός δημοσιοσχετίστικου επιτηδευμένου στιλ, προκειμένου να κερδίσετε το παιχνίδι των εντυπώσεων. Ό,τι κάνετε σήμερα, θα πηγάζει από καρδιάς.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Περίεργα και ασυνήθιστα συναισθήματα σας κατακλύζουν, αφήνοντας μια περίεργη αίσθηση ότι κάτι κακό πρόκειται να συμβεί. Ευτυχώς, η επιρροή αυτή κρατάει λίγο και αν είστε απασχολημένοι, ίσως και να μην σας αγγίξει.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Οι σχέσεις, κάθε είδους, θα σας κρατήσουν απασχολημένους σήμερα και σε εγρήγορση. Αισθάνεστε δυνατή την ανάγκη να συντροφευτείτε, αλλά και να συνεργαστείτε προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Συναισθηματική φόρτιση, άγχος και αρκετό ζόρισμα σήμερα. Μπορεί να προκύψουν κρυολογήματα, ή και μικροενοχλήσεις υγείας, που όμως τονίζουν την ανάγκη να φροντίζετε καλύτερα τον οργανισμό σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Έντονο πάθος, καυτά συναισθήματα, αλλά και τάσεις ζήλιας και κτητικής διάθεσης, ίσως χαλάσουν την μαγεία του έρωτα, που εκδηλώνετε στο πρόσωπο που αποτελεί το αντικείμενο του πόθου σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Αναζητήστε τη συντροφιά των μελών της οικογένειάς σας και κυρίως των γυναικών, που εκτός των άλλων μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές και βοήθεια, όπου τα χρειάζεστε.