Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 16/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 16/10

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Εντάσεις στη δουλειά, ρήξεις με συναδέλφους ή συνεργάτες. Νεύρα και μια συσσωρευμένη ενεργητικότητα που δεν βρίσκει εκτόνωση. Αν δεν θέλετε να έχετε απώλειες, ηρεμήστε.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας, δεν θα διστάσετε να πείτε και ψέματα, ή να ξεγελάσετε κάποιους για να σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Καινούρια ξεκινήματα, για τους ελεύθερους επαγγελματίες, άνοδος για όσους εργάζονται στον τομέα του ανταγωνισμού. Αυτοί που θα ωφεληθούν όμως, ουσιαστικά, είναι όσοι ασχολούνται με τις πωλήσεις και το εμπόριο.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ακροβατείτε μεταξύ της δυνατότητάς σας να εξελιχθείτε και στην ανάγκη σας να βιώσετε τα πάθη σας. Αυτό σας κάνει μονοκόμματους, δογματικούς, αδιάλλακτους και τρομακτικούς στο περιβάλλον σας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Προσπαθείτε να εφεύρετε τρόπους για να «λουφάρετε» από τη δουλειά. Σκέφτεστε ό,τι πιο πονηρό κυκλοφορεί σε σενάριο, αλλά δυστυχώς δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε να κάνετε αυτό που πρέπει.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Επιτέλους, η επιτυχία που κυνηγούσατε εδώ και καιρό, είναι στα πόδια σας. Κέρδη, ανάπτυξη και εξέλιξη των σχεδίων σας έρχονται να συμπληρώσουν το σκηνικό, που ανοίγει νέες προοπτικές και ορίζοντες.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Τα έντονα συναισθήματά σας, στις σχέσεις σας, σας οδηγούν λανθασμένα να ασκείτε εξουσία στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν δεν συμβιβαστείτε, δυστυχώς θα μείνετε μόνοι.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Βυθισμένοι στις σκέψεις σας, θα σας είναι δύσκολο να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θέματα και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Δεν θα ήταν κακό να απευθυνθείτε σε συνεργάτες για βοήθεια.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Είναι γεγονός ότι χρειάζεστε ξεκούραση. Θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, το σώμα σας και την φυσική σας κατάσταση. Μικρές ενοχλήσεις υγείας, αναστατώνουν τη μέρα σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Η αυτοκριτική σας είναι πολύ σκληρή και προέρχεται από την απογοήτευση που νιώθετε. Κλείνεστε στον εαυτό σας και αρνείστε να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες της καθημερινότητας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Τα πρακτικά καθημερινά ζητήματα σας δημιουργούν δυσκολίες, όχι γιατί είναι δύσκολα από μόνα τους αλλά γιατί εσείς δεν είστε σε θέση να ασχοληθείτε όπως πρέπει μαζί τους.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Ευνοούνται οι καλλιτέχνες, όσοι ασχολούνται με την ποίηση και τη στιχουργική αλλά και όσοι ασχολούνται με τα εικαστικά. Όσα έχετε σχεδιάσει, θα γίνουν ακριβώς όπως τα θέλετε.