Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 16/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 16/1

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Οι σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σας σήμερα. Να θυμάστε πάντα, ότι αν δεν ασχοληθείτε με τους συνεργάτες σας, τους φίλους σας, ακόμα και με τον αγαπημένο σας άνθρωπο, δεν θα ασχοληθούν και εκείνοι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Μικρά θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν λόγω ενοχλήσεων και συμπτωμάτων, που σας προτρέπουν να επισκεφθείτε το γιατρό σας άμεσα. Θα διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και διαβίωσης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένετε, είτε από μόνοι σας, είτε μέσα από παρέες, και φιλικές συναναστροφές, θα κάνετε μια καινούρια γνωριμία, που ακόμα κι αν δεν ευοδωθεί ερωτικά, μπορεί να σας φανεί χρήσιμη σε πολλούς άλλους, αλλά καίριους τομείς της ζωής σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Στην επιφάνεια, οικονομικά θέματα. Θα προβείτε σε μια επανεπεξεργασία, του τρόπου με τον οποίον διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, προκειμένου να δημιουργήσετε μια κατάσταση, ή ένα αποθεματικό, για ώρα ανάγκης. Άλλωστε, είναι της αρεσκείας σας, τα κομποδέματα.

 

ΛΕΩΝ

 

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι από το οικείο σας περιβάλλον, που σήμερα θα ζητήσουν τη βοήθειά σας, στα θέματά τους. Μην αρνηθείτε και μην προβάλλετε δικαιολογίες. Να ξέρετε ότι η βοήθεια που θα προσφέρετε σήμερα, μπορεί να σας επιστραφεί εις διπλούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Καλό θα ήταν να αποφύγετε την οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή σήμερα, που ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν θα είστε σε θέση, ή δεν θα σε δίνεται η δυνατότητα να ελέγξετε εξονυχιστικά. Προσοχή σ’ αυτούς που υπόσχονται πολλά κέρδη, με εύκολο τρόπο.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Τα προσωπικά σας, τα αισθηματικά σας σήμερα στο προσκήνιο. Ζητήματα των σχέσεων που σας απασχολούν εδώ και καιρό σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να λυθούν οριστικά. Αυτό είναι κάτι που θα σας ξαλαφρώσει και θα σας δώσει νέο ενθουσιασμό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Μην ανακοινώσετε, ούτε να μοιραστείτε εμπιστευτικά, τα σχέδιά σας, κυρίως σε ανθρώπους που είναι σχετικοί με αυτά, για να αποφύγετε τη γρουσουζιά που προέρχεται από τη ζήλια και την ανασφάλεια των επαγγελματικών σας αντιπάλων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Καλό θα ήταν να κρατήσετε μακριά τους φίλους και τους γνωστούς από την αισθηματική σας ζωή. Μην αφήσετε τρίτους να εμπλακούν στις υποθέσεις σας ακόμα και αισθάνεστε ανήμποροι να αντεπεξέλθετε ή να μην είστε σε θέση να διαχειριστείτε τα θέματα που προκύπτουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Συναντήσεις και επαφές με επαγγελματικούς συνεργάτες αλλά και με ανταγωνιστές θα έχετε σήμερα. Η ημέρα ευνοεί την ανταγωνιστική σας διάθεση και σας φέρνει έτσι τις συνθήκες ώστε να κερδίσετε πολλές μάχες που θα σας καταξιώσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Σας δίνεται η ευκαιρία, μέσα από επαφές σας με άτομα κύρους, να προωθήσετε ακόμα και τα πιο μελλοντικά, επαγγελματικά σας σχέδια. Τα οικονομικά αρχίζουν να δείχνουν ανοδικές τάσεις και αυτό σας ικανοποιεί πολύ.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις που εκκρεμούν, αν δεν θέλετε να βρεθείτε στη δύσκολη εκείνη θέση, του να μην μπορείτε να αντεπεξέλθετε ακόμα και στις πιο μικρές υποχρεώσεις σας.