Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 15/9

 

Τα ζώδια για σήμερα 15/9

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Προσωπική αναγνώριση, έντονη κοινωνική και επαγγελματική ζωή και δράση. Αναζητάτε την επιδοκιμασία από τους φίλους, γνωστούς και συνεργάτες και κάνετε τα πάντα για να το πετύχετε, αλλά δεν χρειάζεται καθώς τα έργα σας είναι τρανή απόδειξη των ικανοτήτων σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Η βασική σας επιδίωξη σήμερα θα είναι η απόκτηση ενός ικανοποιητικού κομποδέματος, ώστε να έχετε την ασφάλεια που θέλετε. Να αποφύγετε να ξοδέψετε χρήματα για πράγματα που δεν είναι απαραίτητα. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο δε, βρίσκει διέξοδο στον τομέα της εστίασης.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Η καθημερινότητα, η ρουτίνα και όλα εκείνα που υποχρεούστε να κάνετε καθημερινά, είναι πολύ βαρετή διαδικασία. Ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις, έρχονται να σας δώσουν ενθουσιασμό αλλά και να σας παρασύρουν σε νοητική ενασχόληση με θέματα άνευ ουσίας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα. Οι γυναίκες της οικογένειας δε, κυρίως η μητέρα, θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο σε ένα νέο ξεκίνημα που ετοιμάζετε είτε στα προσωπικά σας, είτε στα επαγγελματικά σας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Ένας νέος έρωτας έρχεται να αναστατώσει την μέχρι τώρα «ομαλή», καθημερινότητά σας. Η ζωή σας αποκτά καινούριο νόημα, γίνεται πιο συναρπαστική και σας κάνει να συμπεριφέρεστε σαν μικρά παιδιά. Τα παιδιά δε, παίζουν σημαντικό ρόλο σήμερα, αν συναναστραφείτε μαζί τους.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Στις κλειστές σας σήμερα, κρυψίνοες και αρνούμενοι να φανερώσετε τις σκέψεις σας, ούτε στο ευρύ κοινό, ούτε και στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Θα έχετε όμως κέρδη μέσω συνεταιρισμών, ή από τα εισοδήματα του συντρόφου.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Οι νομικές σας υποθέσεις περνούν δυνατά σκαμπανεβάσματα και αυτό σας αγχώνει πολύ. Έλκεστε δε, από άτομα που κάνουν μποέμικη ή περιπλανώμενη ζωή. Ένα τέτοιο άτομο μπαίνει στη ζωή σας και φέρνει έναν αναζωογονητικό αέρα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Σήμερα είναι η μέρα σας. Θα τα καταφέρετε περίφημα με ό,τι κι αν καταπιαστείτε, ή σας ανατεθεί. Είστε η δύναμη που καθοδηγεί τους συνεργάτες σας, οδηγώντας την ομάδα, στην επιτυχία. Ένα ζήτημα υγείας όμως σας αναστατώνει, κυρίως επειδή κουράζεστε πολύ και παραμελείτε το σώμα σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Πολύ ρομαντικοί και ερωτιάρηδες, ωστόσο ασταθείς. Οι επαφές σας δε, με άτομα που παρουσιάζουν την ίδια συναισθηματική αστάθεια με σας, ίσως αποβεί καταστροφική. Οι μεγάλες ικανότητες διδασκαλίας και μεταδοτικότητάς σας, θα πάει τη σχέση σας με τα παιδιά, σε άλλο επίπεδο.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στην οικιακή ζωή και οικονομία. Βρίσκεστε στη διαδικασία να μαζεύετε χρήματα για κάποιο σκοπό. Μεγάλη πιθανότητα να μάθετε νέα για κάποια κληρονομιά της οποίας οι διαδικασίες βρίσκονται εν εξελίξει.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

 Γεμάτες επιθυμίες οι σκέψεις σας και μια απέχθεια για τη ρουτίνα και κάθε τι μονότονο.  Η πιο δυνατή ενέργειά σας σήμερα θα είναι η ενασχόληση με θέματα που προάγουν τη διάνοιά σας. Προβλήματα παρουσιάζονται με τα μέσα μεταφοράς, γι αυτό προσοχή.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Τα γυναικεία πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της οικονομικής σας κατάστασης, μια και περνάτε ένα δυνατό σκαμπανέβασμα στον τομέα αυτό. Εμπιστευθείτε μια γυναίκα που ξέρει να κάνει καλό «κουμάντο».