Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 15/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 15/12

 

ΚΡΙΟΣ: Απρόσμενο γεγονός σας προκαλεί νευρικότητα και μικρές εντάσεις. Στα επαγγελματικά, επευφημίες και θετική λογοκρισία στο πρόσωπό σας. Επαναφέρετε παλαιά προβλήματα χωρίς λόγο προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίσεις που της κρίνεται αδιάφορες μπροστά στα θέλω σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Σκοπός σας την καλυτέρευση των διαπροσωπικών σχέσεων. Στα επαγγελματικά, περιορίστε την ιδιωτικότητα θα αντιμετωπίσετε αχαριστία.  Σας δυσκολεύουν οι απαιτήσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανέμελες στιγμές προσδιορίζουν τα νέα θέλω σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρείτε τις καταστάσεις και προστατεύετε την φήμη σας. Στα επαγγελματικά, αναβλητικότητα και στασιμότητα σας προσάπτουν επιπλέον άγχος. Έχετε δημιουργήσει μία αποπνικτική κατάσταση για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίζεται πρόσωπα που θεωρείται πιο κοντά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οικογενειακές στιγμές και δράσεις μελλοντικές έρχονται στο προσκήνιο. Στα επαγγελματικά, η ευρηματικότητα σας οδηγεί από το αδιέξοδο. Εκφράζεστε με τρόπο που δημιουργείτε την αβεβαιότητα στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έντονες συνομιλίες και επαφές μέχρι το βαθμό του φλερτ.

 

ΛΕΩΝ: Προσπάθεια να κλείσετε υποθέσεις με όποια κατάληξη. Στα επαγγελματικά, συναδελφική συνεννόηση και σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα. Αφήνετε τα λάθη στο παρελθόν και ζείτε το τώρα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενες καταστάσεις δημιουργούν στιγμές αναστάτωσης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμπόδια και προβλήματα σας ταλαιπωρούν και χρειάζονται χρόνο για λύση. Στα επαγγελματικά, Οι κόποι σας θα ευοδωθούν και θα ανταμειφθούν στο ακέραιο. Τα τρυφερά σας συναισθήματα προκαλούν αρμονία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίζεται πρόσωπο με μεγάλη θετικότητα.

 

ΖΥΓΌΣ: Παρορμητισμός και βεβιασμένες κινήσεις δημιουργούν μικρά λάθη. Στα επαγγελματικά, δεν σας παρασύρουν μεγάλα λόγια. Εγωκεντρική διάθεση και τάση επιθέσεις από και προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, η διασκέδαση είναι η λύση στο πρόβλημα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έντονη διάθεση να δεσμεύεται τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Στα επαγγελματικά, η αποτελεσματικότητα σας διορθώνει και προβλήματα άλλων. Αισθάνεστε ενοχές για την συμπεριφορά προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επενδύετε λανθασμένα σε νέα γνωριμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευχάριστες ειδήσεις επιβεβαιώνουν τις σωστές αποφάσεις που πήρατε. Στα επαγγελματικά, παίρνετε το ρίσκο και εφαρμόζετε ιδέες πού εντυπωσιάζουν. Απολαμβάνετε τον ερωτισμό από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα μπλεξίματα με έντονο ερωτισμό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διαφορές που θα προκαλέσουν ισχυρές διαφωνίες σας ταράζουν. Στα επαγγελματικά, με υπερβάλλοντα ζήλο πετυχαίνετε το στόχο σας. Σας προβληματίζει ιδιαίτερα η κακή επικοινωνία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενη προσέγγιση από πρόσωπο κοντινό σας

 

.ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προγραμματίζεται εξελίξεις και ελπίζεται σε σημαντικές ανατροπές. Στα επαγγελματικά, εκφράζεται και συζητάτε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Εκμεταλλεύεστε την διάθεση και παρασύρεται ερωτικά το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε με λανθασμένες κινήσεις.

 

ΙΧΘΎΣ: Καταστάσεις που προκαλούν εκνευρισμό είναι δύσκολα διαχειρίσιμες. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε λάθη που σκοπό έχουν να σας βλάψουν. Συζητήσεις και οριστικές καταλήξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσετε το θέλω σας.