Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 15/10

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 15/10

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Διευθετούνται γραφειοκρατικές υποθέσεις σας, που σας ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό. Αρχίζετε τώρα να τα ξαναβρίσκετε με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ζημιές στον τεχνολογικό εξοπλισμό, μπορεί να χρειαστείτε καινούριο κινητό, αλλά και στο μεταφορικό μέσο. Είστε πνεύμα αντιλογίας, καθώς προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Αυξάνονται τα έσοδά σας και η τύχη είναι με το μέρος σας, αν θέλετε να κυνηγήσετε το κάτι παραπάνω. Βοήθεια και συμπαράσταση από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Δώστε σημασία στα οικονομικά σας, κάντε καλή διαχείριση των εσόδων γιατί δεν θα αποφύγετε έκτακτα έξοδα, ενώ οι ζημιές είναι μέσα στο ημερήσιο πρόγραμμα.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Η επιθετικότητα και ο παρορμητισμός στη συμπεριφορά σας, θα σας φέρει ενώπιον ατυχημάτων λόγω βιασύνης. Οι ζημιές θα επεκταθούν και στον τεχνολογικό εξοπλισμό είτε το γραφείου, είτε του σπιτιού.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Οι ερωτικοί πειρασμοί που κυκλοφορούν γύρω σας είναι μεγάλοι και πολλοί. Προσέξτε τι ρισκάρετε για να ενδώσετε σ’ αυτούς, κυρίως όμως, να μην πείτε ψέματα γιατί θα σας «πιάσουν».

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Προσπαθείτε να πάρετε τον έλεγχο των συναισθημάτων των ανθρώπων που αγαπάτε και αυτό σας μετατρέπει σε «τρομακτικούς» απέναντι σ’ αυτούς που λέτε ότι αισθάνεστε πράγματα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε ιδεοληψίες και εμμονές, και να σας δημιουργηθούν φοβίες και ανασφάλειες, τόσο στον τομέα των σχέσεων όσο και στα επαγγελματικά σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Πάνω στον ενθουσιασμό σας, μπορεί να κάνετε υπερβολές, που θα κοστίσουν, όχι μόνο οικονομικά αλλά και επαγγελματικά και προσωπικά. Δώστε σημασία στην υγεία σας, είστε πολύ στρεσαρισμένοι.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Αποχωρισμοί από σχέσεις, δημιουργούν εντάσεις, στα στεναχωρούν και σας αφήνουν με την πίκρα που φέρνει η απώλεια. Να είστε προσεκτικοί με τα δερματολογικά σας γιατί θα είναι σε έξαρση.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ζημιές κάθε είδους, θα σας κοστίσουν τόσο σε χρήμα όσο και σε ταλαιπωρία. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του γραφείου, ή του σπιτιού, είναι το πρώτο θύμα, και ακολουθεί το μεταφορικό μέσο.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Είστε σε θέση να βλέπετε σφαιρικά τα πράγματα και γι αυτό η επιτυχία, είναι πιο κοντά σας από ποτέ. Άνθρωποι με πείρα και ισχύ έρχονται να συνδράμουν τις προσπάθειές σας.