Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 14/10

 

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 14/10

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Οι απαιτήσεις σας από τους άλλους είναι πολύ μεγάλες. Και καθώς δύσκολα ανταποκρίνονται στα ζητούμενά σας, εσείς οι ίδιοι στερείτε από τον εαυτό σας τη χαρά της ζωής.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Υπάρχει αντικειμενική δυσκολία στο να σκεφθείτε ορθολογιστικά και θα το βρείτε δύσκολο να ασχοληθείτε ακόμα και με τα μικρά, καθημερινά σας θέματα. Τα οικονομικά σκαμπανεβάζουν.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Αισιοδοξία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη γνώση. Βοήθεια και συμπαράσταση ατόμων κύρους θα σας δώσει τη δυνατότητα να διευθετήσετε τις υποθέσεις σας. Οικονομική άνοδος.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ανικανοποίητοι από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εκνευρίζεστε με το παραμικρό, νιώθετε μόνοι, και βγαίνουν ανασφάλειες και εξαρτήσεις, εμμονές και απωθημένα που ταλαιπωρούν εσάς και το περιβάλλον σας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Θα είστε σε θέση να εισχωρήσετε στα άδυτα της ψυχής των άλλων, έτσι ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε από κάθε άτομο που έρχεστε σε επαφή. Οργανωμένοι και ανανεωμένοι οδεύετε προς την επιτυχία.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Δυσκολεύεστε με τα γεγονότα της καθημερινότητας και αισθάνεστε ότι είστε εγκλωβισμένοι στα προβλήματα. Και καθώς δεν βλέπετε να σας δίνεται καμία δυνατότητα αλλά και καμία ευκαιρία, στεναχωριέστε.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Οι σχέσεις δεν σας δίνουν ικανοποίηση, στεναχωριέστε και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να διώξετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες που ταλαιπωρούν όχι μόνο εσάς αλλά και το άμεσο περιβάλλον σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Να αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις, γιατί δεν είστε σε θέση να λύσετε ούτε τα μικρά καθημερινά ζητήματά σας. Οι απόψεις σας βασίζονται σε υποκειμενικές κρίσεις, και επομένως δεν είναι ορθές.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Οι λύσεις στα προβλήματά σας, έρχονται εύκολα. Οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνεστε για βοήθεια, φαίνεται ότι ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας για γνώση, σας ανοίγει νέους ορίζοντες.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Οι διέξοδοι είναι ανύπαρκτες και οι ανασφάλειές σας βγαίνουν στην επιφάνεια, ταλαιπωρώντας, όχι μόνο εσάς τους ίδιους, αλλά και όλους όσους βρίσκονται κοντά σας και συμπάσχουν μαζί σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Όσοι σας πλησιάσουν, σήμερα, θα σας βρουν ιδιαίτερα εριστικούς και με επιθετική συμπεριφορά. Αντισυμβατικοί, ακολουθείτε μόνο τις δικές σας αλήθειες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα είναι οι σωστές.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Η κοινωνική θέση, ο έρωτας, το χρήμα, και η καταξίωση έρχονται αβίαστα και στο πιάτο. Εννοείται ότι αυτό οφείλεται στις προσπάθειές σας και στον εμπνευσμένο τρόπο με τον οποί λειτουργείτε.