Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 14/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 14/1

 

 

ΚΡΙΟΣ: Στιγμές διασκέδασης με πρόσωπα από δική σας επιλογή. Στα επαγγελματικά, κινήσεις και πράξεις για προσωπική επιτυχία. Βρίσκεται θαλπωρή και κατανόηση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απομακρύνεστε διακριτικά από πιθανή προσέγγιση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Παραμένετε ανεπηρέαστοι από απρόοπτες προκλήσεις. Στα επαγγελματικά, πετυχαίνετε τις υψηλές προσδοκίες των άλλων. Αντικρούεται παράπονα που θεωρείται άδικα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κινείστε και προλαβαίνετε τις εξελίξεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξελίξεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα χωρίς να έχετε τον έλεγχο. Στα επαγγελματικά, μικρές επιπλοκές από διαφωνίες και εντάσεις. Κοινές αποφάσεις στα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πληγώνετε σκοπίμως πρόσωπο που ενδιαφέρεται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προγραμματισμός για να αλλάξετε την ρουτίνα της καθημερινότητας. Στα επαγγελματικά, πρωτοποριακές κινήσεις αλλάζουν την εικόνα σας. Σκέψεις και υποψίες για τρίτο πρόσωπο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευχάριστες συναντήσεις με ερωτικές βλέψεις.

 

ΛΕΩΝ: Ειδήσεις ευχάριστες που σας παρασύρουν σε παρορμητικές κινήσεις. Στα επαγγελματικά, με προσωπικές ενέργειες αποφεύγετε επώδυνες επιπτώσεις. Σημαντικές συζητήσεις που αλλάζουν την εικόνα για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία και πιθανή νέα σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργείτε καταστάσεις και προκαλείται συζητήσεις ανατρεπτικές. Στα επαγγελματικά, εγωισμός και αλαζονεία δεν βοηθούν στην εξέλιξη. Ευχάριστες εκπλήξεις ή μικρή εκδρομή με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τίποτα καλύτερο από την μοναξιά σας.

 

ΖΥΓΌΣ: Κάνετε πράξεις επιθυμίες που σας απασχολούσαν ένα ευρύ χρονικό διάστημα. Στα επαγγελματικά, αποφεύγετε συζητήσεις που διογκώνουν τα προβλήματα. Υπερβολές και ανακρίβειες στεναχωρούν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κλείνετε δρόμος σε ενδεχόμενο φλερτ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αναδρομή σε σκέψεις του παρελθόντος αναδυουν ενδεχόμενες αμφιβολίες αλλά και ανασφάλειες. Στα επαγγελματικά, καθυστερήσεις που προβληματίζουν. Παίρνετε πρωτοβουλίες και ισορροπείτε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, Διεκδικείτε με πάθος ότι δεν σας ανήκει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διεκπεραιώνεται υποθέσεις που ταλαιπωρούν θετικά ή αρνητικά. Στα επαγγελματικά, όνειρόβατητε και κρύβει επικίνδυνες παγίδες. Κακή επικοινωνία χωρίς συνεννόηση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσοχή σε κινήσεις που ενδέχεται να κρύβουν δόλο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δημιουργικές ανησυχίες προκαλούν προβλήματα στις σκέψεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε κακόβουλες κινήσεις συναδέλφων. Αγνοείτε επικίνδυνα τις επιθυμίες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αγνοείτε φλερτ χωρίς προσδοκίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκοπός και στόχος η προσωπική σας ανανέωση. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε ζημιογόνες συμφωνίες. Σκέψεις και λόγια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτική προσέγγιση από πρόσωπο του περιβάλλοντος σας.

 

ΙΧΘΎΣ: Αποφεύγετε τη θυματοποίηση καθώς δημιουργεί επιπλέον εμπόδια. Στα επαγγελματικά, θετικές εξελίξεις αναδιαμορφώνουν την εικόνα σας. Τα λόγια σας γίνονται πράξεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή επανασύνδεση που δεν μακροημερεύει.