Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 13/5

 

Τα ζώδια για σήμερα 13/5

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Προβλέπεται να βγάλετε άκρη με τα οικογενειακά σας θέματα. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με τους δικούς σας ανθρώπους θα αποδώσουν αφενός στα κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα, αφετέρου θα σας φέρουν πιο κοντά τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Να μην είστε εριστικοί και να ζητάτε με ευγενικό τρόπο από τους συνεργάτες σας, αυτά που θέλετε, ειδάλλως θα έχετε προβλήματα και ρήξεις που δεν θα σας αρέσουν καθόλου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Καλός χειρισμός του προφορικού λόγου,  ευχέρεια στην έκφραση, ευγένεια αλλά και ωραία παρουσία. Αν έχετε σκοπό να αλλάξετε την εμφάνισή σας, κάντε το τώρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Η ψυχολογία σας είναι μεν ανεβασμένη, ωστόσο χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που εκφράζετε τις απαιτήσεις και τα θέλω σας. Υπάρχει ο κίνδυνος να σας κατηγορήσουν για γκρίνια.

 

ΛΕΩΝ

 

Δεν είναι καθόλου,  σίγουρο ότι θα μπορέσετε να υποστηρίξετε αντικειμενικά τις θέσεις σας, μιας και παίρνετε πολύ πατριωτικά το κάθε τι. Ηρεμήστε λίγο. Το σύμπαν δεν περιστρέφεται μόνο, γύρω από εσάς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Αν ταλαιπωρείστε από κάποιο θέμα υγείας, είναι γιατί ήρθε ο καιρός να δώσετε περισσότερη σημασία στις ανάγκες του οργανισμού σας. Προσοχή στις αλλεργίες της εποχής.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Μια νέα αγάπη στο προσκήνιο, και ο ενθουσιασμός που έρχεται μαζί με τον έρωτα που σας χτυπά την πόρτα. Μην ρισκάρετε όμως, πριν εξακριβώσετε ότι προσφέρει την σταθερότητα που θέλετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Θα αναζητήσετε τη θαλπωρή της οικογένειας και των προσώπων που σας την προσφέρουν. Η διάθεσή σας δεν είναι και η καλύτερη. Υπομονή να «πιάσει» για τα καλά ο Άρης τους Ιχθύες και να ανακάμψετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Γείτονες, κοντινοί ή και πιο μακρινοί συγγενείς, θα είναι αυτά που θα σας κρατήσουν απασχολημένους σήμερα. Εσείς φροντίστε απλά, να είστε ειλικρινείς και σαφείς στα ζητούμενά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Είναι γεγονός ότι τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα δεν σας πτοούν. Αυτό που συμβαίνει σήμερα, όμως, είναι λίγο «τρομακτικό». Γι αυτό δείξτε ψυχραιμία και διαχειριστείτε ορθά την κατάσταση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Είστε λίγο περισσότερο εριστικοί και επιθετικοί από το σύνηθες, στην προσπάθειά σας να περάσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Χαλαρώστε όμως, λίγο, γιατί έτσι, δεν πρόκειται να πετύχετε τίποτα απολύτως.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Κοντρολάρετε τα νεύρα σας και την ένταση που έχετε μέσα σας. Στην ανάγκη, εκτονώστε τη με σωματική άσκηση ή απλά ηρεμήστε στον δικό σας, προσωπικό χώρο.