Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 13/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 13/10

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Διογκώνετε τα προβλήματα και τις συναισθηματικές σας ανάγκες προκειμένου να προκαλέστε την προσοχή του περιβάλλοντός σας. Παρουσιάζεστε πολύ ευαίσθητοι και πολύ ευάλωτοι, ενώ δεν είστε και οι άλλοι το ξέρουν.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Θα δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε μικρά καθημερινά προβλήματα γιατί οι σκέψεις σας δεν είναι ξεκάθαρες και η αποφασιστικότητά σας έχει μειωθεί στο ελάχιστο.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Τα χρήματα θα παίξουν αποφασιστικό ρόλο ως προς την αύξηση του εισοδήματός σας, αρκεί να κάνετε καλούς χειρισμούς στα έσοδα, προϋπολογίζοντας μακροπρόθεσμα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Να δώσετε μεγάλη σημασία στα οικονομικά σας καθώς υπάρχει ο κίνδυνος της απώλειας κεφαλαίων. Σήμερα, ακροβατείτε μεταξύ της δυνατότητάς σας για εξέλιξη και στην ανάγκη σας να βιώσετε τα πάθη σας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Δυσάρεστοι και επιθετικοί απέναντι στους άλλους. Είστε το πνεύμα αντιλογίας προς όλους και όλα. Αποφασίστε όμως, τι θα κάνετε γιατί παίρνετε το ρίσκο να χαλάσετε μια πολύ καλή σχέση εξαιτίας της επιθετικότητάς σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε τύχη και κέρδη, τόσο από τη δουλειά, όσο και από άλλες δραστηριότητες. Επαγγελματική άνοδος, προαγωγή και επιτυχία, στα πόδια σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Σχέσεις που δεν άντεξαν στο πέρασμα και τις ταλαιπωρίες του χρόνου, σήμερα μπορεί να τελειώσουν οριστικά. Θα διαπιστώσετε με λύπη σας, ότι τα λάθη πληρώνονται.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Ζημιές στο μεταφορικό μέσο, ή στον τεχνολογικό σας εξοπλισμό, σας προκαλούν ένταση και νεύρα. Αν τα ξεσπάσετε στους δικούς σας ανθρώπους… «το κρίμα στο λαιμό σας».

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Μην διανοηθείτε να πείτε ψέματα σε όσους σας φέρνουν αντιρρήσεις, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας. Παλέψτε με πιο καθαρά μέσα και με ειλικρίνεια, αν επιθυμείτε να δικαιωθείτε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Η αυτοκριτική θα οδηγήσει σε απογοητεύσεις, και αυτό γιατί ενοχοποιείτε τον εαυτό σας για λάθη άλλων. Μήπως εξαρτάσθε σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη δημόσια εικόνα και το κοινωνικό σας στάτους;

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Οι τάσεις ανεξαρτησίας, θα πάρουν διαστάσεις επανάστασης και θα φέρουν εντάσεις τόσο στις σχέσεις όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν θέλετε να μην χάσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε, ηρεμήστε.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Η κοινωνική θέση, το χρήμα, ο έρωτας, η καλή ζωή, έρχονται εύκολα και στο πιάτο σήμερα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε εσείς, είναι να μην το παρακάνετε με τη δοτικότητα λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού.