Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 13/1

Τα ζώδια για σήμερα 13/1

 

 

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία, αναστατώνει συναισθήματα του παρελθόντος. Στα επαγγελματικά, απρόσμενα εμπόδια δυσκολεύουν την καθημερινότητα. Εκμεταλλεύεστε τις καταστάσεις και πλησιάζετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες παρέες, νέα πρόσωπα ευχάριστα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ενθαρρύνει για οριστικές αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε συναδελφικές σχέσεις. Ευχάριστη διάθεση και καλές στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, γνωριμία με νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, προκαλεί αλλαγές στον εσωτερικό κόσμο. Στα επαγγελματικά, Ευγενία για νέα αρχή ή επενδύσεις. Κινείστε συντονισμένα για σημαντικές αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διστακτικές αποφάσεις οδηγούν σε λάθος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, σας προσγειώνει απότομα. Στα επαγγελματικά, νέες ευκαιρίες μέσα από έντονες προσπάθειες. Αισιόδοξα εξελίσσονται οι αντιδράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διατηρείτε απόμακρες επαφές και όχι δια ζώσης.

 

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή (ανάδρομο), δημιουργεί ουτοπικές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, μικρά εμπόδια χωρίς επώδυνες επιπτώσεις. Κάνετε πράξεις να βελτιώσετε την σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτική προσέγγιση στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, ζωντανεύει μνήμες και συναισθήματα. Στα επαγγελματικά, απρόσμενες συγκρούσεις ευνοούν την εξέλιξη σας. Αποφάσεις χωρίς πισωγυρίσματα για την εξέλιξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, γίνεται τρίτο πρόσωπο χωρίς ενοχές.

 

ΖΥΓΌΣ: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, προκαλεί την ανάγκη για καλλωπισμό. Στα επαγγελματικά, προσπαθείτε για το καλύτερο χωρίς ανταπόκριση. Ανταποκρίνεστε στα θέλω από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προκαλείται νέες ανούσιες γνωριμίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στροφή προς την οικογένεια. Στα επαγγελματικά, έγνοια για νέες βάσεις στον ορίζοντα. Βελτιώνετε τις επαφές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκμεταλλεύεστε τις όποιες ευκαιρίες για ερωτική διασκέδαση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή (ανάδρομο), δημιουργεί καταστάσεις για ευνοϊκότερες εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, αποφεύγετε συζητήσεις που σας μπερδεύουν. Έντονος αισθησιασμός και ερωτισμός με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναζητάτε νέες εμπειρίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλεί στιγμές διασκέδασης. Στα επαγγελματικά, κρατάτε ίσες αποστάσεις σε ενδεχόμενες διαφορές. Κρατάτε αποστάσεις και είστε καχύποπτοι προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενες παρεξηγήσεις προκαλούν νέες γνωριμίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία, σας φέρνει κοντά με πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, φιλόδοξα σχέδια έχουν αποδοχή. Ξεκαθαρίζετε την στάση σας και απαλλάσσεται το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απλώνεται πλοκάμια και διεκδικεί το καλύτερο.

 

ΙΧΘΎΣ: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, σας κάνει εσωστρεφή. Στα επαγγελματικά, πείτε για αλλαγές που δεν ευδοκιμούν. Κοινές αποφάσεις και κοινή πορεία για το μέλλον με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, γοητεύεται αλλά δεν ελευθερώνεστε.