Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 12/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 12/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποιείτε την ισχυρή σας προσωπικότητα για να καταβάλετε τις αντιστάσεις τον άλλων. Στα επαγγελματικά, σκέψεις για τρόπους αντιμετώπισης ανταγωνιστών ή συνεργατών. Πιεστικές καταστάσεις δημιουργούν εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες γνωριμίες με νέους ορίζοντες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εξελίσσονται γεγονότα που δεν σας επιτρέπουν για πισωγυρίσματα. Στα επαγγελματικά, με συνεργασία και εξωτερική βοήθεια ανακτάται τα ινία. Εκφράσεις ζήλιας γίνονται ανυπόφορες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, γοητεύεται λάθος πρόσωπο και απογοητεύεστε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συγκυρίες και απρόοπτα βάζουν βάσεις για ριζικές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, λάθος επιλογές προς συναδέλφους τείνουν να γίνουν θηλιά. Τρίτο πρόσωπο φέρνει τριγμούς στην σχέση σας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τίποτα ιδιαίτερο δεν προκύπτει όσο εσείς δεν προσπαθείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καθυστερήσεις και αρνητικά προμηνύματα βαραίνουν επιπλέον το κλίμα. Στα επαγγελματικά, σημαντικές επαφές απομακρύνονται από λάθος χειρισμούς. Προβλήματα που δύσκολα θα ξεπεραστούν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιστροφή στο παρελθόν και απογοήτευση για το μέλλον.

 

ΛΕΩΝ: Κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση και να δημιουργηθούν προβλήματα στην οικογένεια. Στα επαγγελματικά, έρχονται οι ανταμοιβές αλλά όχι οι προσδοκώμενες. Τα προβλήματα μεταφέρονται και διαταράσσουν την ηρεμία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίζεται με επιτυχία το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιολογείται αντικειμενικά τις συμπεριφορές από τα κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, τυχαία γεγονότα γίνονται εφόδιο στην προσπάθειά σας. Συζητήσεις που ξεκαθαρίζουν τις οποίες αστοχίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, φλερτ και διασκέδαση στο επίκεντρο των προτιμήσεων σας.

 

ΖΥΓΌΣ: Εύνοια στις επιλογές σας που έρχονται από παρόρμηση. Στα επαγγελματικά, απομακρύνεστε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας πάνε πίσω. Σας κουράζει να επαναλαμβάνεστε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, χτίζεται με σταθερά και αργά βήματα το μέλλον σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δράση και εξέλιξη σε οικογενειακά ζητήματα. Στα επαγγελματικά, αδιευκρίνιστο πρόσωπο ταράζει με δόλο την ηρεμία σας. Παρελθοντικά ξεσπάσματα γίνονται αιτία για τις αντιδράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σκέψεις πονηρές και πράξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ολοκληρώνονται σημαντικές εξελίξεις με θετικό πρόσημο. Στα επαγγελματικά, η νευρικότητα και η απότομη συμπεριφορά δημιουργούν εντάσεις. Σας προβληματίζει η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, καχυποψία και ενδοιασμοί σας εμποδίζουν στις αποφάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κινείστε με μεθοδικότητα για να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Στα επαγγελματικά, διαδραματίζονται οι αναμενόμενες εξελίξεις. Εκφράζετε τα συναισθήματά σας με ιδιαίτερο τρόπο προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εφήμερες καταστάσεις δίνουν χρώμα στις στιγμές σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απολαμβάνετε τα αποτελέσματα από τις καταστάσεις που δημιουργήσατε. Δυσάρεστες ειδήσεις σας προσγειώνουν απότομα. Σημαντική μέρα για το τέλος ή την ανανέωση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έχετε απροθυμία να κάνετε τις οποίες ενέργειες.

 

ΙΧΘΎΣ: Σημάδια ανάκαμψης και ευχάριστες δράσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, ξεκινούν δράσεις πάνω στα δικά σας βήματα. Όμορφες στιγμές και εκδηλώσεις αγάπης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, η γοητεία και η έλξη είναι το ατού σας.