Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 12/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 12/10

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Η κρίση σας είναι υποκειμενική και δεν είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις για τα καίρια θέματα. Λειτουργείτε πολύ συναισθηματικά, ακόμα και στα ζητήματα που χρειάζονται ψυχρή λογική.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ψυχολογική και σωματική κόπωση, κάνουν την εμφάνισή τους μέσα από διάφορα ψυχοσωματικά που σας «τρομάζουν» και αναστατώνουν την ομαλή ροή της καθημερινότητας. Μεριμνήστε άμεσα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Έντονες οι φιλικές επαφές και οι συναναστροφές. Αναζητάτε συμβουλές ανάμεσα στους φίλους και τις παρέες για τα θέματά σας. Μια γνωριμία με μια γυναίκα θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Στο προσκήνιο η κοινωνική κι επαγγελματική ζωή. Νιώθετε την ανάγκη να απελευθερώσετε τον πραγματικό εαυτό σας και να τα πείτε έξω απ’ τα δόντια, χωρίς το υποχρεωτικά επιτηδευμένο ύφος που πρέπει να έχετε.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Ήρθε η ώρα να ονειρευτείτε, να προσπαθήσετε πραγματικά και ουσιαστικά να επιδιώξετε την υλοποίηση των σχεδίων σας. Καθώς η ρουτίνα γίνεται φορτίο βαρύ, αποφασίζετε να κάνετε ένα ταξίδι, ίσως στο εξωτερικό.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Μακάβρια, σκοτεινά και παράξενα θέματα απασχολούν το μυαλό σας και αναστατώνουν την ψυχολογία σας. Το μόνο που μπορεί να σας κρατήσει σε ηρεμία, είναι η ενασχόληση με τη δουλειά σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Μια σχέση ή μια συνεργασία, αρχίζει να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να μην σας αρέσει καθόλου. Ανακαλύπτετε ότι δεν μπορείτε να αποφασίσετε χωρίς τη συμφωνία του συντρόφου ή συνεργάτη.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Υπάρχει ανάγκη να εντονότερη φροντίδα του οργανισμού και του σώματός σας για να αποκατασταθεί η φυσική σας κατάσταση, τη στιγμή που έχετε υπερβάλλει με την προσπάθειά σας στη δουλειά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Να θυμάστε ότι το έντονο πάθος, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κτητική διάθεση και ζήλια. Αυτό περισσότερο απευθύνεται σ’ αυτούς που σας έχουν ερωτευθεί, γιατί εσείς, είστε πολύ ανεξάρτητοι για να ζηλεύετε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Θα αναζητήσετε τον προσωπικό σας χώρο για να απομονωθείτε και να ζητήσετε την συμβουλή ή τη συμπαράσταση των ατόμων της οικογένειάς σας, σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Τα γυναικεία συγγενικά πρόσωπα θα παίξουν σοβαρό ρόλο στις εξελίξεις της ημέρας. Να προσέχετε γιατί μπορεί να δώσετε λάθος εντυπώσεις με τη συμπεριφορά σας και τα λόγια σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Να αποφύγετε τα έξοδα γιατί η σχέση σας με το χρήμα δεν είναι ούτε αντικειμενική, ούτε και ξεκάθαρη. Ξοδεύετε με το ένστικτο και τις ανάγκες της στιγμής, και αυτό θα σας κοστίσει.