Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 12/1

Τα ζώδια για σήμερα 12/1

 

ΚΡΙΟΣ: Ημέρα αποφάσεων για μικρά καθημερινά προβλήματα, προτάσεις για στιγμές ευχάριστων αποδράσεων. Στα επαγγελματικά, αναθεώρηση σκέψεων για αποφυγή οικονομικών προβλημάτων. Στιγμές ηρεμίας και  ευχάριστες εκπλήξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευχάριστες ειδήσεις από το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ευχάριστη διάθεση καθώς βρίσκεται φίλους για διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, θα χειριστείτε με τόλμη θέματα που απαιτούν λύση. Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι,  ενδεχομένως να υπάρξουν νέες γνωριμίες με μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε συζητήσεις που υπάρχει κίνδυνος να ανταλλάξετε δυσάρεστα λόγια. Στα επαγγελματικά,  αποφύγετε συμφωνίες που σας δεσμεύουν,  προσοχή κίνδυνος να σας εξαπατήσουν. Η συμπεριφορά σας προβληματίζει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διεκδικείται με ανταπόκριση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανάκτηση επαφών με πρόσωπα του παρελθόντος και δραστήρια επικοινωνία. Στα επαγγελματικά, ίσως προκύψουν νέες προτάσεις. Θα αναθεωρήσετε της σκέψης σας για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εμφάνιση νέας γνωριμίας από κοντινό περιβάλλον.

 

ΛΕΩΝ: Συζητήσεις για νέους τρόπους απόκτηση πόρων μέσα από συμφέρουσες προτάσεις. Στα επαγγελματικά, οικονομικές δυσκολίες λύνονται αναπάντεχα από συγγενικό πρόσωπο. Περνάτε χρόνο προβάλλοντας της ευαισθησίες προς ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποφύγετε ανούσιες γνωριμίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκφραστείτε και μοιραστείτε ότι σας απασχολεί. Στα επαγγελματικά είναι η ημέρα σάς να θέσετε νέους στόχους, περιορίστε τον αυθορμητισμό σας. Προσοχή στο εγωισμό σας μπορεί να πληγώνει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες ιδέες και πράξεις.

 

ΖΥΓΌΣ: Κυριαρχεί η ανάγκη για εσωτερική αναζήτηση. Στα επαγγελματικά, απρόσμενη συνάντησα  θα κλήση οριστικά ζημιογόνες καταστάσεις. Αφαιθείται ελεύθεροι και εκφραστείτε ερωτικά στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξαφνική γνωριμία σας αναστατώνει ερωτικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέρα οικογένειας και θετικής ενέργειας. Στα επαγγελματικά σας πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε λάθος επιλογές. Άλλα λέτε και άλλα θέλετε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μια αναζήτηση ακόμα χωρίς αποτέλεσμα μην απελπίζεστε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σκέψεις για το πως θα αναδείξετε περισσότερο τις ικανότητες σας και να βγείτε στην επιφάνεια. Στα επαγγελματικά, σταθερότητα χωρίς προβλήματα. Το ταίρι σας θα σας βοηθήσει να περιορίσετε το άγχος. Οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε για μια νέα ερωτική προσέγγιση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ημέρα ευκαιριών σε προκλήσεις του εξωτερικού ή για νεα δραστηριότητα. Στα επαγγελματικά, νέες συνεργασίες ευνοούν στην παραγωγικότητα. Αισθηματικά προβλήματα βρίσκουν λύση, με το  ταίρι  σας. Οι ελεύθεροι συνάντηση με άτομο του παρελθόντος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλή μέρα για λυση οικονομικών θεμάτων που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά,  επιτυχίες σε ζητήματα του παρελθόντος. Απολαύστε την ημέρα σας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι νέα γνωριμία, ίσως βρείτε το άλλο μισό.

 

ΙΧΘΎΣ: Με την λάμψη σας κερδίζετε ξανά τους φίλους σας. Στα επαγγελματικά, σημαντική αλλαγή ή έναρξη εργασίας. Μια μέρα πάθους και διασκεδάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανοίγετε νέους ορίζοντες και όπως έρθουν.