Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 11/9

 

Τα ζώδια για σήμερα 11/9

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Εκμυστηρεύεστε τα προβλήματά σας αλλά και τα ζητήματα που σας απασχολούν σε ένα γυναικείο πρόσωπο, που θεωρείτε ότι έχει μεγαλύτερη πείρα από εσάς και επομένως, μπορεί να σας δώσει λύσεις. Όμως, μην αγκιστρωθείτε από τη γυναίκα αυτή.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Θέλετε να δείξετε αυτό που πραγματικά είστε αφήνοντας στην άκρη, κάθε επιτηδευμένο ύφος, που χρησιμοποιούσατε για να πετύχετε πράγματα. Η επαγγελματική σας καθημερινότητα αποκτά μια πιο εκλεπτυσμένη χροιά, με έντονες καλλιτεχνικές τάσεις.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Θα επιδιώξετε να συναντηθείτε με άτομα που έχετε καιρό να δείτε, ή θα το επιδιώξουν εκείνα. Καθώς η ρουτίνα της καθημερινότητας έχει γίνει κόμπος στο λαιμό, οι σκέψεις σας ταξιδεύουν σε εξωτικούς προορισμούς. Δεν θα πρέπει να αφεθείτε να αποσπαστείτε από τις υποχρεώσεις σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ερωτικοί, αισθησιακοί, θέλετε να απολαύσετε τον έρωτα με κάθε τρόπο. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, θα επιδοθείτε σε σεξουαλικές περιπτύξεις. Οι ελεύθεροι σκοπευτές, θα στοχεύσετε διάνα, σε έναν στόχο, που από καιρό αποτελεί το αντικείμενο του πόθου σας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Τα προβλήματα των σχέσεων στην επιφάνεια για ανάλυση και λύση. Προβληματίζετε τον σύντροφό σας, γιατί ο μεγάλος και έντονος συναισθηματισμός σας, σας οδηγεί σε κτητικά συναισθήματα, σε σκηνές ζηλοτυπίας και σε εξάρτηση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Φορτίζεστε συναισθηματικά εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, που εμφανίζεται ξαφνικά. Μπορεί να σας ταλαιπωρεί, ωστόσο, σας υποδεικνύει ότι έχετε κουραστεί, ότι στρεσαριστήκατε πολύ το τελευταίο διάστημα και πρέπει να ξεκουραστείτε.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Τρυφεροί, ρομαντικοί με ενθουσιασμό, παθιάζεστε με οτιδήποτε κι αν καταπιαστείτε σήμερα. Η ενασχόληση με τα παιδιά, σας ανανεώνει, σας αναζωογονεί και βελτιώνει τις σχέσεις, τόσο με τα παιδιά, όσο και με τις γυναίκες.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Δεν επιθυμείτε πολλές κοινωνικότητες σήμερα. Αυτό που θέλετε πραγματικά, είναι να απομονωθείτε στο σπίτι σας, και να συναναστραφείτε τα άτομα της οικογένειάς σας. Να έχετε κατά νου, ότι οι γυναίκες – μητέρα, σύζυγος, ερωτική σύντροφος, κόρες – θα σας δώσουν μεγάλη χαρά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Αρνητική επιρροή στις επικοινωνίες σας. Οι απόψεις σας, βασίζονται σε προσωπικές εκτιμήσεις, οι συζητήσεις καθοδηγούνται από το συναίσθημα, και οι λανθασμένες εντυπώσεις που δίνονται και λαμβάνονται, οδηγούν σε παρεξηγήσεις, παρερμηνείες και διαπληκτισμούς.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Όχι έξοδα σήμερα. Τουλάχιστον όχι ανεξέλεγκτα. Περιοριστείτε στα απολύτως απαραίτητα, μια και η σχέση σας με το χρήμα, δεν θα είναι ξεκάθαρη και αντικειμενική, αλλά θα οδηγείται από τις παρορμήσεις της στιγμής, αγνοώντας τις πραγματικές σας ανάγκες.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Εύθικτοι, ευέξαπτοι, νευρικοί, παίρνετε πολύ «πατριωτικά» το οτιδήποτε και λειτουργείτε με βάση αυτό που νιώθετε τη συγκεκριμένη στιγμή. Όσο αυτό απορρέει από το γεγονός ότι επιζητάτε την προσοχή των άλλων, και στην προσπάθειά σας να την πετύχετε, διογκώνετε τις ανάγκες σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Λειτουργείτε εν θερμώ σήμερα, οπότε και οι επιλογές σας, όχι μόνο δεν θα είναι αντικειμενικές και κατάλληλες, αλλά εντελώς λανθασμένες, με ολέθρια, ή χειρότερα, εντελώς άγνωστα αποτελέσματα. Υπομονή μέχρι αύριο, που θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση και θα είστε πιο εξωστρεφείς και ήρεμοι.