Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 11/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 11/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Προσοχή στις προτάσεις που δέχεστε για συμβιβασμό. Στα επαγγελματικά, μικρές διαφωνίες που διογκώνονται όσο επιτρέπεται να γίνονται. Η συμπεριφορά σας προκαλεί αντιδράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μετριάζετε το ενδιαφέρον σας για το πρόσωπο που σας απασχολεί.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Υπερβολικές σκέψεις που θα σας οδηγήσουν πιθανόν σε αδιέξοδο. Στα επαγγελματικά, με προσοχή και διακριτικότητα διαχειρίζεστε φλέγοντα θέματα. Λάθος εκτιμήσεις και αρνητική κρίση προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ουτοπικές καταστάσεις σας προσγειώνουν απότομα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δυσάρεστα γεγονότα που εξελίσσονται επισκιάζουν αρνητικά την διάθεσή σας. Στα επαγγελματικά, η υπερπροσπάθεια σας καταβάλλει σημαντικά και σας οδηγεί σε πιθανά λάθη. Δέχεστε εκφράσεις παραπόνων από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μην υπερεκτιμάτε γνωριμίες εφήμερες.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναθεωρείται σκέψεις και αναδιοργανώνεται το πρόγραμμά σας. Στα επαγγελματικά, επενδύετε στις καλές επαφές και στις έξυπνες ιδέες. Αποκαλύψεις που σας σοκάρουν για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προκαλείται νέες προσεγγίσεις και σας ανεβάζει τη διάθεση.

 

 

ΛΕΩΝ: Ανώριμες σκέψεις μετατρέπονται σε επικίνδυνες κινήσεις αν δεν περιοριστείτε. Στα επαγγελματικά, βιαστικές αποφάσεις μόνο με τύχη εξελίσσονται. Στιγμές συντροφικότητας και έντονος ερωτισμός με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κρατάτε αντιστάσεις και αποστάσεις από ριψοκίνδυνες γνωριμίες.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σημαντικές αποφάσεις θα επαναφέρουν τα όρια σε οικογενειακά θέματα. Στα επαγγελματικά, μικρές διαφωνίες δημιουργούν δεύτερες σκέψεις για τις επιλογές σας. Βγάζετε εμμονή για συγκεκριμένα θέματα προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σκέψεις για πισωγυρίσματα και πιθανά λάθη.

 

 

ΖΥΓΌΣ: Νέες ιδέες,  νέα αρχή και μεγάλη αυτοπεποίθηση για τους στόχους σας. Στα επαγγελματικά, ξαφνικά γεγονότα σας αναγκάζουν και αναθεωρείται τις απόψεις σας. Αποφύγετε να δώσετε μάταιες ελπίδες στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δεν ελέγχετε τα ένστικτα σας και παραβιάζεται κανόνες.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παραμένετε προσηλωμένοι στο στόχο σας και διατηρείτε τα κεκτημένα σας. Στα επαγγελματικά, απρόοπτα και προβλήματα παρουσιάζονται και λύνονται με δυσκολία. Αναγνωρίζετε υπερβολές και επαναφέρετε την ισορροπία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκφράζεστε ελεύθερα και αυτό αρέσει.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δράσεις με φιλικά πρόσωπα αναζωογονούν τις φιλοδοξίες σας. Στα επαγγελματικά, ευνοϊκές καταστάσεις που δεν παραμένουν μόνιμες. Με προσεκτικές κινήσεις κερδίζετε περισσότερο από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, υπερβολές και διασκέδαση αλλάζουν τα δεδομένα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σημαντικές εξελίξεις προκαλούν αναταραχές και αρνητικές συνέπειες. Στα επαγγελματικά, με σεμνότητα συνεχίζεται την υψηλή αποδοτικότητα σας. Αποκαλύψεις με δόλο για να βλάψουν εσάς και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με προτεραιότητα στα θέλω και σύνεση στη σκέψη αποφασίζετε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκφράσεις που κρύβουν παρεξηγήσεις αν δεν τοποθετηθείτε σωστά. Στα επαγγελματικά, συναδελφικες εντάσεις έχουν σκοπό να σας βλάψουν. Με θεωρίες και εικασίες απομακρύνετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ακατάλληλες καταστάσεις προ των πυλών.

 

 

ΙΧΘΎΣ: Τα μεγαλεπήβολα σχέδια, σας βάζουν σε κίνδυνο ότι καταφέρατε. Στα επαγγελματικά, επιπολαιότητα και απροσεξία σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Κρατάτε τα ηνία αλλά παρά τραβάτε το σκοινί με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρασύρεστε σε φλερτ που δεν μετανιώνετε.