Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 11/1

Τα ζώδια για σήμερα 11/1

 

 

ΚΡΙΟΣ: Πολλές υποχρεώσεις με αρνητικές καταλήξεις δημιουργούν ένα χάος. Στα επαγγελματικά, με ευρηματικότητα και οξυδέρκεια αντιμετωπίζετε τα προβλήματα. Προσεγγίζεται ερωτικά και εκπλήσσεται ευχάριστα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απροκάλυπτο φλερτ σας φέρνει σε δύσκολη θέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δημιουργείτε ευχάριστες καταστάσεις και ανοίγεται νέους δρόμους. Στα επαγγελματικά, απολαμβάνετε τα αποτελέσματα και τους επαίνους. Προκαλείται έντονες ερωτικές στιγμές προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ακανόνιστα ραντεβού διαμορφώνουν το μέλλον σας με ριζικες αλλαγές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιορίστε τον παρορμητισμό σας πριν οδηγηθείτε σε μοιραία λάθη. Στα επαγγελματικά, ξεσπάσματα αδικαιολόγητα δημιουργούν εντάσεις και συνέπειες. Προτάσεις για αλλαγές με θετικές αντιδράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα καθαρίζουν το τοπίο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχολείστε με υποχρεώσεις που Πιθανόν να έχουν τελματώσει. Στα επαγγελματικά, απρόσμενες αλλαγές ταράζουν την ησυχία σας. Δημιουργική ανανέωση και ψυχική ηρεμία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, καθυστερείτε τις εξελίξεις και δημιουργείτε αμφιβολίες.

 

ΛΕΩΝ: Απρόσμενα γεγονότα προκαλούν δυσάρεστες εξελίξεις και απογοητεύσεις. Στα επαγγελματικά, ευνοϊκές συνθήκες μία νέα αρχή ή ανέλιξη. Δημιουργείται εντάσεις θέλοντας να προκαλέσετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτοτροπείτε με ακατάλληλα πρόσωπα αδιαφορώντας τις οποίες συνέπειες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκοτεινές σκέψεις επαναφέρουν ανασφάλειες και φοβίες. Στα επαγγελματικά, περιορίζετε τις απώλειες όσο το δυνατόν λιγότερο. Αλαζονεία και υπεροπτική στάση προβληματίζουν έντονα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσοχή στις επιλογές σας ελλοχεύει κίνδυνος απογοήτευσης.

 

ΖΥΓΌΣ: Απομακρύνεστε από πρόσωπα και καταστάσεις αποφεύγοντας παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν. Αμφιβάλλετε για την όρθια εξέλιξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διεκδικείται μάταια ένα νέο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απρόσμενα νέα με ευχάριστες ειδήσεις που δεν σας καλύπτουν. Στα επαγγελματικά, υποψίες για αδικίες χωρίς να έχετε δικαίωμα παρεμβατικότητας. Προσοχή στην έκφραση σας προκαλείται στα όρια το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, Διεκδικείτε το θέλω σας χωρίς αποτέλεσμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στροφή στα θέματα και τα προβλήματα της οικογένειας. Στα επαγγελματικά, με επιμονή και υπομονή κερδίζετε έδαφος. Αποτελεσματικές δράσεις που πείθουν για τα θέλω σας στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποκαλυπτική συμπεριφορά από πρόσωπο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κοινές αποφάσεις σας βρίσκουν σύμφωνους και αντίθετους. Στα επαγγελματικά, στάσιμες καταστάσεις σε βαθμό δυσαρέσκειας. Εντυπωσιάζεται ευχάριστα και παροτρύνετε για κινήσεις το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία σας προκαλεί συναισθήματα πού αγνοείται εδώ και καιρό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δύσκολες αποφάσεις προκαλούν έντονες αντιδράσεις από τα οικεία σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, δημιουργείτε καταστάσεις που προκαλούν αντιπάθειες. Αποφεύγετε συζητήσεις που πιθανόν θα σας εκθέσουν στο ταίρι σας. Εφήμερο φλερτ χωρίς ανταπόκριση για κάτι ουσιαστικό.

 

ΙΧΘΎΣ: Αποκόβεστε από καταστάσεις που θεωρείται τοξικές. Στα επαγγελματικά, μεγάλες φιλοδοξίες αποτελούν το νέο στόχο σας. Δημιουργείτε τις κατάλληλες συνθήκες για εκδρομή ή ταξίδι με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή επανασύνδεση με πρόσωπο που έχετε ξεχασμένο.