Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 10/5

 

Τα ζώδια για σήμερα 10/5

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Προσοχή στην καταναλωτική σας μανία. Έρχονται δύσκολες μέρες γι αυτό κάντε κράτει στα έξοδα και εξοικονομήστε χρήματα. Θα έχετε την ευκαιρία μέσα από τη δουλειά σας, να φτιάξετε ένα καλό κομπόδεμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Θα διεκδικήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας, από την εργοδοσία, σηκώνονται μπαϊράκι και ξεσηκώνοντας και τους υπόλοιπους συναδέλφους σας. είναι γεγονός ότι θα σας βρουν απέναντί τους, όσοι αδικούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Η καλή σας τύχη, τελικά, δεν σας εγκαταλείπει ποτέ. Μπορεί να μάθετε κάποια νέα σήμερα, για χρήματα που περιμένατε, αλλά και που δεν περιμένατε, από μια κληρονομιά, μια αποζημίωση που είχατε ξεχάσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Μειώνονται σημαντικά τα αποθεματικά σας, και πανικοβάλλεστε. Παγώνετε, ως εκ τούτου τις επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις, προκειμένου να βρείτε, τι φταίει γι αυτή τη μείωση.

 

ΛΕΩΝ

 

Αρκετές θα είναι σήμερα οι συζητήσεις για τα αισθηματικά σας θέματα, είτε με αγαπημένους ανθρώπους, είτε με φίλους, ακόμα και με συγγενείς. Αισθάνεστε απογοητευμένοι από τον έρωτα, αλλά σκεφτείτε, μήπως φταίτε εσείς κι όχι οι άλλοι;

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Βλέπετε να ευνοούνται συνεργάτες σας, που δεν έχουν ούτε τη μισή από τη δική σας αξία, και «στραβώνετε», αφού αισθάνεστε αδικημένοι. Η επαγγελματική σας ψυχολογία είναι πεσμένη ως εκ τούτου. Κάντε υπομονή.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Επιδιώξτε να κάνετε γνωριμίες, είστε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά. Το πολυπόθητο ραντεβού με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σήμερα, θα κανονιστεί ή ακόμα και πραγματοποιηθεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Ξεκαθαρίσματα στο χώρο της δουλειάς, κάνουν τις συνεργασίες πιο λειτουργικές. Ξεκαθαρίσματα στα αισθηματικά σας, αφενός ξεμπλοκάρουν την κατάσταση, μπορεί να οδηγήσουν και σε χωρισμούς όμως.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Μια μικρή κρίση στα οικονομικά σας, δεν φαίνεται να σας πτοεί. Από σήμερα και μετά να περιμένετε ουσιαστική ανάκαμψη, αλλά και εξαιρετικές ευκαιρίες για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Επιστρατεύετε τη διπλωματία σας και τη στρατηγική σας, προκειμένου να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας από τη δουλειά σας. Σας έγινε μια αδικία, που δεν διανοείστε να το αφήσετε να περάσει έτσι, αμαχητί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Εδώ και καιρό, δρομολογούνται κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας που σας εκνευρίζουν. Ωστόσο, η επαναστατική σας διάθεση, δεν βοηθά καθόλου στο να λειτουργήσει η κατάσταση, πιο ομαλά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Ξεκινούν σήμερα, μια σειρά αλλαγών στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, που θα δυσκολευτείτε αρκετά, προκειμένου να προσαρμοστείτε και να συνεχίσετε απτόητοι.